×

DJM Food Processing op zoek naar Field Service Engineer

Maandag 14 november 2022
Terug naar overzicht
Deel dit artikel
DJM Food Processing is voor haar zoektocht naar nieuw personeel een samenwerking aangegaan met vacaturewebsite Talent Netwerk Nederland. Het bedrijf uit Elburg is op zoek naar een Field Service Engineer. "Wij staan aan de vooravond van een belangrijke groei. Zo willen wij verkopers in Amerika enthousiast maken voor ons product en het proces meer standaardiseren. Als Field Service Engineer speel je hierin een belangrijke rol", stelt managing director Eric Voogt.


"Zo heb jij de meest veelzijdige functie in het bedrijf en ben je vaak betrokken bij de verkoop van de machines. Je bent aanwezig op beurzen waar de machines worden gedemonstreerd en daarnaast ben je verantwoordelijk voor het wereldwijd installeren en in bedrijf stellen van nieuwe machines bij klanten", verduidelijkt Voogt. "Je bezoekt onze klanten wereldwijd en geeft hen technische ondersteuning door middel van het oplossen van storingen en het uitvoeren van revisies. Bij servicevragen van klanten word je soms op pad gestuurd met de opdracht: ga maar kijken en probeer het op te lossen. Het is technisch uitdagend en afwisselend werk. Daarnaast train je onze klanten en ook onze agenten in het buitenland."

Lijkt de vacature van Field Service Engineer bij DJM Food Processing ook iets voor jou? Klik dan HIER voor meer informatie.