×

Na vader nu ook zoon Harberink aan roer bij HHS

Dinsdag 18 september 2018
Terug naar overzicht
Deel dit artikel
Egbert Harberink is per september toegetreden tot de firma HHS. Het bedrijf van zijn vader Lucas Harberink vierde onlangs zijn 25-jarig jubileum en is de officiële handelsagent van de Höcker Gruppe in Nederland, België en Luxemburg. Höcker is leverancier van onder meer slachthaken, transportwagens en hygiënesluizen voor de vlees-, vis- en foodindustrie. “We komen van een solide basis, maar er is nog zeker meer potentieel”, aldus Egbert.
 
De toetreding van Egbert werd bekendgemaakt tijdens het 25-jubileum van HHS. Het vader-zoon-duo is vanaf heden samen actief voor Höcker in de Benelux. Voor het duo staan onder andere hygiënesluizen in de spotlights. “Dit is een groot thema in de Benelux en Höcker is erg sterk in dit gebied, met topprestaties en kwaliteit”, zegt Lucas Harberink. Ook directeur Benjamin Höcker van de Höcker Gruppe kijkt uit naar de verdere samenwerking met het tweetal. “Lucas kan mensen enthousiasmeren, en dat doe hij dan ook voor onze producten”, weet hij.
 
Potentieel
Egbert Harberink werkte voorheen in de verkoop bij een onderneming gespecialiseerd in machinedelen. Hij verheugt zich er nu op om volledig zelfstandig te gaan werken. Daarbij is de drijfveer om nu complete oplossingen te ontwikkelen en te leveren, in plaats van slechts een deel van de totale oplossing te verkopen. “Höcker is voor mij de perfecte partner omdat het leveringsprogramma breed is en volop interessante producten met potentie kent”, legt hij uit.
De markt in de Benelux heeft volgens vader en zoon veel potentie doordat er veel groeiende ondernemingen zijn in de productie van vlees en vis, maar ook in kaas en brood.

Op de foto: Egbert Harberink, Benjamin Höcker en Lucas Harberink tijdens een bezoek aan het hoofdkantoor van de Höcker Gruppe in Duitsland.