×

INTRAFOOD uitgesteld naar 27 en 28 oktober 2021

Woensdag 18 november 2020
Terug naar overzicht
Deel dit artikel
Toen de organisatie eind juni 2020 besliste om INTRAFOOD uit te stellen naar februari 2021, had niemand kunnen vermoeden dat het coronavirus ons ook nu nog parten zou spelen. Veel exposanten geven aan dat het laten doorgaan van INTRAFOOD in februari volgend jaar in de huidige omstandigheden niet aangewezen is. 
 
Gezien het specifieke karakter van INTRAFOOD, de duidelijke vraag van de exposanten, de lange voorbereidingstijd voor een dergelijk event en de vele onzekere factoren op vandaag, heeft de organisatie beslist om INTRAFOOD in het belang van alle stakeholders opnieuw te verplaatsen.  INTRAFOOD zal doorgaan op 27 en 28 oktober 2021. "Terug in het vertrouwde najaar dus", aldus de organisatie. 
 
Praktisch
De beurslay-out en de volledige opzet van de beurs blijven behouden, alle engagementen worden intáct nageleefd; enkel de datum wijzigt naar woensdag 27 en donderdag 28 oktober 2021 (telkens van 09.30 tot 17.30 uur).
De organisatie kijkt er alvast hard naar uit om de voedingsbranche in oktober 2021 opnieuw in Kortrijk Xpo samen te brengen op INTRAFOOD, en met een heuse topeditie uw business en de sector een boost te geven.