×

Weber intensiveert samenwerking met Colimatic

Woensdag 19 april 2023
Terug naar overzicht
Deel dit artikel
Weber Maschinenbau is een toonaangevende leverancier van oplossingen voor slicing-toepassingen en de automatisering en verpakking van verse producten. Het Duitse bedrijf, met een eigen kantoor in de Benelux, heeft besloten om de internationale samenwerking met Colimatic uit te breiden. Colimatic is een bekende fabrikant van thermoform-verpakkingslijnen en aanverwante technologieën.
 
In meerdere landen, zoals Denemarken, Kroatië, Noorwegen, Zweden en Mexico, is Weber reeds een officiële Colimatic-verkooppartner. Stefan Krakow, Director of Product Management bij Weber, legt uit: “Het is gebleken dat het productassortiment van Colimatic een perfecte aanvulling is op ons portfolio en onze dochterondernemingen in staat stelt een betere partner te zijn met een breder aanbod voor onze klanten.” Vittorio Libretti, CEO van Coligroup spa, voegt daaraan toe: “Door het verkooppartnerschap hebben we elkaar leren kennen en wederzijds vertrouwen opgebouwd. Nu is er een basis gevonden op technisch niveau en hebben wij onze samenwerking verder uitgebreid. We zijn blij dat we in Weber een partner hebben gevonden die onze waarden deelt.”
 
Bewezen technologie
Colimatic zal in de toekomst ook OEM-producten voor Weber vervaardigen. Dankzij de gebruikmaking van omvangrijke ervaring, bewezen technologie en kwaliteit van Colimatic en door middel van de combinatie met het zeer moderne Weber-besturingsplatform en -software kan Weber in de toekomst aanvullende productlijnen op het gebied van verpakkingen aanbieden.

Meer weten over deze samenwerking? Bezoek dan stand 5/C19 van Weber Maschinenbau in hal 5 tijdens interpack 2023 (4 tot en met 10 mei in Düsseldorf).

Op de foto:
Stefan Krakow (Weber) en Vittorio Libretti (Coligroup)