×

HAS Food Experience 2022 wordt hybride event

Dinsdag 21 december 2021
Terug naar overzicht
Deel dit artikel
De HAS heeft een rijke historie die zich kenmerkt door vele transities. Momenteel staat de sector opnieuw voor een transitie. Ook de HAS Food Experience was de laatste maanden in transitie. Zodoende wordt gekozen voor een hybride event op dinsdag 1 februari 2022. Op het event is er ook aandacht voor duurzame en alternatieve eiwitten.

Op 1 februari kunnen foodprofessionals online deelnemen aan de HAS Food Experience 2022. Zoals elk jaar ligt de focus op de verbinding tussen studenten en het werkveld. "We werken hard aan het programma en streven er naar dit voor de kerst aan je toe te sturen met de optie om je aan te melden", aldus de organisatie.
 
On the Road to 2030
De projecten van de studenten zijn dit jaar verdeeld over vijf categorieën. Wederom met een focus op de SDG’s (duurzaamheidsdoelstellingen), te weten: Protein | sustainable alternative proteins, Healthy body and mind, Sustainable Food systems | the food chains, Unwaste | reduce and prevention, Meaningfull Food Innovations | nonSDG. "Onze food talenten zijn opgeleid om impact te maken en de voedselkeuzes van morgen te bepalen, veelal in samenspel met bedrijven uit de sector."