×

Verwerkingsmachines Skare Meat onder digitale hamer

Donderdag 22 juni 2023
Terug naar overzicht
Deel dit artikel
Alle roerende goederen afkomstig uit het faillissement van het Deense Skare Meat Packers Vejen worden geveild via het online platform van Troostwijk Auctions. Zowel de productiefaciliteiten (rund-, kalfs- en varkensvleesverwerkingslijnen) als kantoorinventaris verschijnen onder de digitale hamer. De veiling is verspreid over twee dagen. De veilingen sluiten op dinsdag 4 juli 2023 en woensdag 5 juli 2023.
 
De gerenommeerde producent van hoogwaardig rund-, kalfs- en varkensvlees Skare Meat Packers Vejen uit Denemarken is begin dit jaar failliet gegaan. Als gevolg daarvan worden alle vleesverwerkingsmachines van het bedrijf en alle (kantoor-)inventaris geveild bij Troostwijk Auctions.
 
Moderne rund- en varkensvleesverwerkingslijnen van de beste merken
Alle productiefaciliteiten van Skare Meat Packers Vejen worden online geveild. Onder meer vijf complete rund- en kalfsvleesgehakt en -hamburgersverwerkingslijnen, evenals diverse complete varkensgehakt, -hamburgers, worsten en schnitzels verwerkingslijnen met een capaciteit van maar liefst 1.100.000 kg per week, van gerenommeerde merken als CARNITECH, MAREL, MAGURIT, HOLEC, FOSS, VEMAG, MULTIVAC, SEALPAC etc. evenals een zeer moderne palletiseerlijn met o.a. 3 KUKA robots uit 2017, palletstellingen en professionele transportbandautomatisering liggen onder de hamer. Ook de kantoorinventaris van het vleesverwerkingsbedrijf wordt geveild. Bekijk hier alle kavels van de eerste veiling en bekijk hier alle kavels van de tweede veiling.
 
Wil je de kavels bekijken voor je een bod uitbrengt? Dat kan tijdens de kijkdagen op woensdag 28 juni van 10:00 uur tot 16:00 uur en op donderdag 29 juni van 10:00 uur tot 16:00 uur. Adres: Industrivej Syd 1, 6600 Vejen in Denemarken.