×

Nieuws

‘Naar een Vegan Wereld’ is de langverwachte Nederlandstalige uitgave van het boek How to Create a Vegan World (2017), van Vlaams auteur en activist Tobias Leenaert (foto). Het boek stelt …

FoodLine System heeft deze zomer het merkengamma verder uitgebreid met Themis. De toepassing van de gepatenteerde WRT-technologie die het Italiaanse bedrijf heeft ontwikkeld, maakt hergebruik van …

Ter gelegenheid van de 2022-editie presenteert de SIAL Paris voor het eerst een nieuwe online catalogus, op de CXMP marktplaats, met een overzicht van ruim 7.000 aanwezige exposanten en hun producten …

Op vrijdag 16 september verschijnt een nieuwe uitgave van vaktijdschrift Meat & Co. Deze editie bevat een special over slicing en industriële snijmachines. De coverstory komt voor rekening …

Vion heeft Leon Cuypers (43) met ingang van 1 september 2022 aangewezen als de nieuwe Chief Operating Officer (COO) van de Business Unit Pork. Leon Cuypers was eerder werkzaam als Director Business …

Binnen de verpakkingsindustrie is momenteel veel interesse in automatisering. Enerzijds natuurlijk in verband met het personeelstekort, anderzijds om de continuïteit en betrouwbaarheid van de …

Met ingang van deze week is al het verse kippenvlees bij Jumbo voorzien van minimaal het 1 ster Beter Leven keurmerk van de Dierenbescherming. Verse kip met het 1 ster Beter Leven keurmerk is …

De vleessector heeft donderdag 1 september de aftrap gegeven voor de maatschappelijke dialoog onder de noemer ‘Nederland Vleesland, waar smaken verschillen’. Met de lancering van Nederland …

Uitgeverij GPmedia breidt haar portfolio uit met de lancering van Fish & Co, een vaktijdschrift voor de totale vis-, schaal- en schelpdierenindustrie in Nederland en Vlaanderen. Sinds de …

Onder de noemer ‘Van Uhm Pakt Uit’ opent familiebedrijf Van Uhm op dinsdag 27, woensdag 28 en donderdag 29 september de deuren voor een beurs op het hoofdkantoor aan De Bieffel 3 in Borne …