×

Easyfairs 'aan de slag gegaan met back-up plan' voor Empack

Dinsdag 24 maart 2020
Terug naar overzicht
Deel dit artikel
Beursorganisator Easyfairs heeft exposanten en potentiële bezoekers van Empack laten weten dat achter de schermen gewerkt wordt aan een back-up plan voor het geval dat de verpakkingsbeurs in Utrecht op dinsdag 23, woensdag 24 en donderdag 25 juni geen doorgang kan vinden vanwege het Coronavirus.

"We zijn geschrokken van de uitbreiding van de maatregel die de regering in de persconferentie van 23 maart heeft aangekondigd en we vinden het belangrijk om met onze exposanten en bezoekers in contact te blijven omtrent de consequenties voor Empack Utrecht. In de persconferentie van 23 maart heeft de Nederlandse overheid bekendgemaakt dat alle samenkomsten in Nederland tot 1 juni worden verboden. Ondanks dat Empack na de verplaatsing niet in deze periode valt, volgen wij de ontwikkelingen op de voet", aldus Easyfairs, dat onlangs vanwege de uitbraak van het Coronavirus al de Empack-beurs verzette van 31 maart naar 23 juni. "Wij vragen om begrip en geduld."

Easyfairs heeft op de eigen website een nieuwspagina aangemaakt, waarop minimaal één keer per week informatie wordt gedeeld over Empack 2020.