×

GPmedia breidt portfolio uit met vaktijdschrift Fish & Co

Donderdag 25 augustus 2022
Terug naar overzicht
Deel dit artikel
Uitgeverij GPmedia breidt haar portfolio uit met de lancering van Fish & Co, een vaktijdschrift voor de totale vis-, schaal- en schelpdierenindustrie in Nederland en Vlaanderen.

Sinds de overname en succesvolle herprofilering van onze vaktijdschriften Meat & Co en Pakkracht kregen wij vanuit de zijde van onze leveranciers en adverteerders regelmatig de vraag of wij ons ook niet wilden gaan richten op de visverwerkende industrie. Dit heeft mede bijgedragen aan ons besluit om Fish & Co te lanceren. Een nieuw vaktijdschrift, maar met de onderscheidende kracht die GPmedia zich de afgelopen twintig jaar eigen heeft gemaakt: met originele verhalen en een commerciële insteek onze adverteerders en partners helpen om een impact te maken bij hun doelgroep.
 
Eerste uitgave in november
De eerste uitgave van vaktijdschrift Fish & Co verschijnt op vrijdag 11 november 2022 en de deadline en afsluitdatum voor deze editie is op 21 oktober aanstaande. Meer weten? Neem contact op met sales manager Emiel Bruning (tel. +31 (0)24-3246 146 of e.bruning@gpmedia.nl) of hoofdredacteur Martijn Schwillens via m.schwillens@gpmedia.nl.