×

Empack beleeft eind oktober jubileumeditie in Mechelen

Donderdag 28 september 2023
Terug naar overzicht
Deel dit artikel
Duurzaamheid, slimme verpakkingen, e-commerce, personalisatie. Het zijn stuk voor stuk trends die de innovatie binnen de verpakkingsindustrie opvoeren. Voor wie voorop wil blijven lopen, wordt op 25 en 26 oktober 2023 Empack georganiseerd in de Nekkerhal te Mechelen. Empack is een unieke gelegenheid om de toekomst van verpakkingstechnologieën, -materialen en -designs te ontdekken en te ervaren.
 
Empack Mechelen is niet alleen een succesvol concept maar ook het flagship event voor de community binnen België. Net zoals voorgaande edities in de Nekkerhal, ontmoeten 130 exposanten en partners twee dagen lang meer dan 3500 verpakkingsprofessionals. Dit alles in een ongedwongen sfeer vol beleving, inspiratie en boeiende ontmoetingen.
 
Ultieme synergie
Maak tijdens Empack ook kennis met Packaging Innovations: de plek waar alles draait om zichtbaarheid van uw merk in het winkelschap. Hier bouwt u aan de toekomst van uw merk. Laat u daarnaast inspireren door de crème de la crème in verpakkingsdesign door de Pentawards-tentoonstelling. Ontdek in primeur vijftien Belgische en Nederlandse finalisten van deze wereldwijde competitie.
 
Kennisforum
Empack is niet alleen een community event, maar ook een platform voor kennisdeling. Neem gratis deel aan inspirerende seminaries over duurzaamheid, digitalisering, design en productveiligheid gegeven door topsprekers van onder andere OVAM, Fost Plus, Pack4Food, Flanders’ Food, MPR&S, SIRRIS, Arteveldehogeschool en meer. Het volledige en meest up-to-date programma is te vinden op de website.
 
Beleving centraal
Ervaar live demo’s en workshops, bekijk baanbrekende creaties in de innovatiegalerij ‘Pack Studio’, laat u leiden door duurzaamheid tijdens de Sustainability Track of bezoek de Partner Village en Knowledge Corner voor deskundig advies.
 
Must-attend event
Empack Mechelen is een must-attend event voor verpakkingsprofessionals, fabrikanten, leveranciers, retailers en iedereen die geïnteresseerd is in de laatste trends en vooruitgang in de verpakkingsindustrie. Mis deze kans niet om met elkaar in contact te komen, te leren en nieuwe mogelijkheden te ontdekken die uw verpakkingsstrategieën kunnen revolutioneren.
 
Registreer nu
Dit jaar viert Empack Mechelen haar twintigste editie dus het belooft extra bijzonder te worden. Kom en vier met ons mee! Registreer u nu op www.empack.be met de gratis registratiecode BAAY1000. Uw ticket is onbeperkt geldig voor beide dagen.
 
Empack Mechelen vindt plaats op 25 en 26 oktober 2023 in Nekkerhal-Brussels North. Voor registratie en de meeste recente info, surf naar www.empack.be