×

Claever deelt nieuwste trends op Claever CONNECT! 

Donderdag 28 september 2023
Terug naar overzicht
Deel dit artikel
Claever Systems organiseerde op 27 september de tweede editie van Claever CONNECT! Tijdens het netwerkevent op Urk presenteerde directeur-eigenaar Jan van Veen enkele nieuwe ontwikkelingen binnen het bedrijf, dat verschillende ERP- en softwareoplossingen biedt die speciaal zijn ontwikkeld voor de vis- en vleesindustrie. "Productontwikkeling is bij ons een continuproces, daarom hechten we veel waarde aan de input van onze klanten", stelt Van Veen.

Claever Systems is met name bekend vanwege Claever ERP, dat speciaal is ontwikkeld voor toepassingen in de vis-, vlees- en voedingsmiddelenindustrie. Het Urkse bedrijf had voor het netwerkevent in De Koningshof ook enkele partners, zoals IFS Nederland en VWS Nederland, uitgenodigd die hun softwarediensten en verpakkingsoplossingen presenteerden aan de tientallen genodigden. Bovenal werd Claever CONNECT! aangegrepen om nieuwe ontwikkelingen te delen met (potentiële) klanten. "We hebben inmiddels een webversie van onze basis-ERP, een nieuwe orderpick-app en meerdere gestandaardiseerde koppelingen met en door derden met de Claever API", zegt Van Veen. "Nieuw is ook Clæver L!nk. Deze app biedt de mogelijkheid tot digitale informatie-uitwisseling tussen partijen die Clæver ERP gebruiken."

Roadmap to 2024
Deze ontwikkelingen werden mede gepresenteerd tijdens een vijftal workshops, maar het personeel van Claever Systems was ook aanwezig om in een informele setting - onder het genot van een hapje en drankje - klanten bij te praten over de laatste trends. "Dit najaar en gedurende 2024 zetten we in op doorontwikkeling van de Clæver ERP-webversie. Deze werkt via de webbrowser en willen we ook mobiel en platformonafhankelijk maken. Ook gaan we apps voor chauffeurs en kwaliteitsformulieren lanceren. Daarnaast zetten we in op prestatieverbeteringen, oftewel het verbeteren van de snelheid, stabiliteit en architectuur van onze software", verduidelijkt Van Veen. "We willen klanten vragen om te blijven delen waar zij op het gebied van ERP en software behoefte aan hebben, zodat we maatwerk kunnen blijven leveren."