×

1788 Beef introduceert nieuwe 'Australian' Wagyu-lijn

Woensdag 01 november 2023
Terug naar overzicht
Deel dit artikel
1788 Beef, een merk van de Jan Zandbergen Groep, kondigt de lancering aan van zijn nieuwe assortiment Australisch graangevoerd Wagyu-rundvlees. “We zijn ervan overtuigd dat onze klanten tevreden zullen zijn met de uitzonderlijke marmering, malsheid en smaak van ons nieuwe 1788 Wagyu-rundvlees”, zegt Kaj Lelieveldt, Sales Executive bij de Jan Zandbergen Groep.
 
Het Wagyu-vee ondergaat een speciaal dieet dat alleen natuurlijke supplementen zoals graan, gras en maïs bevat gedurende minstens 300+ dagen. Dit speciale dieet verbetert niet alleen de smaak, maar maakt het rundvlees ook gezonder en voedzamer. Door dit dieet krijgt het rundvlees een AUSMEAT-marmeringsscore van minstens 6-7. Dit zorgt ervoor dat klanten een consistent product van de hoogste kwaliteit met de beste smaak en textuur ontvangen. Bijkomende voordelen van het 1788 Wagyu-vlees is dat het minstens twee maanden ‘wet-aged’ is, volledig vrij van hormonale groeipromoten (HGP’s) en Halal-gecertificeerd. Het vlees is beschikbaar in 20+ verschillende gekoelde sub-primaire delen
 
Over 1788 Beef
1788 Beef biedt een verscheidenheid aan Black Angus- en Wagyu-rundvlees voor de foodservicesector in Europa. “Bij 1788 staan we erom bekend alleen het allerbeste te selecteren, omdat we alleen het allerbeste verkopen. Deze selectie is zo grondig als het zou moeten zijn. Juist door onze selectie, voedingsmethoden en een locatie die bekendstaat om zijn gunstige klimaat en groene vlaktes, kunnen we u het meest hoogwaardige Australische rundvlees bieden.”