×

Petit Forestier Group neemt Reftrade over

Friday February 08, 2019
Back to overview
Share this article

Petit Forestier Groep heeft per 30 januari Reftrade, één van de martkleiders op het gebied van de verhuur van koel-/vriescontainers en semi-permanente verplaatsbare koel/vriesopslagruimtes, overgenomen.

Reftrade werd in 1984 opgericht, toen het zich uitsluitend richtte op de verkoop van gekoelde containers. Gedurende de laatste 20 jaar transformeerde het bedrijf in een verhuurbedrijf met haar eigen 24/7 service en onderhoudsdienst, uitstekende kwaliteit, flexibiliteit en service. Reftrade heeft een aanzienlijke groei doorgemaakt in de verhuur van gekoelde containers en semi-permanente koel/vriesopslageenheden, zowel in Nederland, België als Frankrijk en de rest van Europa.
Zowel Reftrade als Petit Forestier delen dezelfde waarden, waardoor Reftrade een vanzelfsprekende partner is voor Petit Forestier en rekening houdt met synergiën en de groei van de Groep.

Petit Forestier
De Franse Petit Forestier Groep werd in 1907 opgericht en is een familiebedrijf dat toonaangevend is in de koelsector. Met een grote verhuurvloot met meer dan 52.500 voertuigen, 44.000 koelvitrines, 2.900 koel/vriescontainers en een aanzienlijk netwerk van vestigingen in Frankrijk en het buitenland is Petit Forestier een van de grotere spelers op dit gebied in Europa en daarbuiten. Petit Forestier is namelijk actief in 20 landen in Europa, Afrika, het Midden-Oosten en de Verenigde Staten. Via dit netwerk bedient Petit Forestier meer dan 15.000 klanten, waarbij altijd wordt gestreefd naar kwaliteit en een uitstekende service. De firma Reftrade zal op termijn verder gaan onder de naam Petit Forestier Containers.