×

Handtmann pakt flink uit tijdens Anuga FoodTec

Monday March 18, 2024
Back to overview
Share this article
Handtmann onthult op de Anuga FoodTec, op een indrukwekkende stand van ongeveer 1.500 vierkante meter, talloze innovaties voor de productie van diverse voedingsmiddelen en diervoeding. Van modulaire procesoplossingen tot het volledige traject van productvoorbereiding naar verpakkingsoplossingen en geschikt voor zowel startende als volledig geautomatiseerde en geïndustrialiseerde productie.
 
Enkele hoogtepunten van de beurs zijn de nieuwe FS 525 COEX vormmachine voor gevulde producten, de nieuwe FS 501 en FS 503 vormmachine voor ambachtelijke en middelgrote producenten, de nieuwe DS560 en DS554 flexibele doseersystemen voor het doseren van een breed scala aan producten en de introductie van de nieuwe PVLH 252 L hoge snelheidslijn voor worstproductie. “Ons team nodigt u uit om de nieuwste foodinnovaties van Handtmann te ontdekken en om nieuwe concepten en productideeën te proeven tijdens Anuga FoodTec”, laat Handtmann Benelux weten.
 
Highlight: ConProSachet-systeem
De absolute highlight op de stand van Handtmann tijdens Anuga FoodTec is naar eigen zeggen het Handtmann ConProSachet systeem. Dit systeem biedt een oplossing voor het verpakken van vloeibare of pasteuze voedingsmiddelen, voedingssupplementen en cosmetische producten in sachets en pods op basis van alginaat (zeewier). Sommige sachets zijn eetbaar, andere composteerbaar en weer andere lossen op in water en zijn dus 100% milieuvriendelijk. Creatieve producten zoals energie gel pods, coctailshots, olie- en sauzenpippetjes maken dit een zeer veelzijdige machine.