×

News

De pluimveesector is van onschatbare waarde voor de Nederlandse economie, benadrukt Gert-Jan Oplaat, voorzitter van Nepluvi. Nederland staat bekend om zijn sterke traditie in landbouw, en met name de …

Supermarkten verkochten in 2022 gemiddeld 98,62% van al het voedsel dat werd aangeboden. Dat betekent dat slechts 1,38% van het voedsel niet bij consumenten terecht kwam. Daarmee is de hoeveelheid …

Momenteel loopt er een samenwerking tussen Bionext, de provincie Gelderland en De Groene Weg, waarbij de verkoop van biologisch vlees en vleeswaren in Albert Heijn-winkels extra wordt gestimuleerd. …

Deze week verschijnt een nieuwe uitgave van vaktijdschrift Meat&Co. De coverstory komt ditmaal voor rekening van IVS Industrial Vacuum Systems, dat pasklare vacuümsystemen voor transport, …

“De Nederlandse consument kan voorlopig nog geen kweekvlees eten.” Dat stelt Ceel Elemans, sectorspecialist Food bij ING naar aanleiding van het besluit van Italiaanse parlement om de …

Er wordt te weinig Brits rund- en lamsvlees gegeten in Nederland. Zodoende is het Agriculture and Horticulture Development Board (AHDB), dat boeren in Engeland en Wales ondersteunt, een campagne …

Na bijna 23 jaar gezamenlijk ondernemen binnen Skillpack en een samenwerking van 30 jaar tussen Arjan Morêe en Jeffrey Pluimers, kondigt Skillpack aan dat Jeffrey Pluijmers heeft besloten om …

Marelec Food Technologies houdt op zaterdag 16 december een opendeurdag in Nieuwpoort. "Wij nodigen u uit om onze geavanceerde faciliteit in Nieuwpoort te ontdekken. Ontdek de wereld van …

Gert-Jan Oplaat, voorzitter van Nepluvi, heeft aangegeven dat er momenteel een opvallende ontwikkeling gaande is in de Nederlandse pluimveesector: een significante afname van het aantal kippen. Deze …

De groeiende populariteit van gemaksvoeding, zoals kant-en-klaarmaaltijden en snacks, gaat hand in hand met de toenemende vraag naar gezonde en veilige voeding. Normec Foodcare en de branchevereniging …