×

News

In 2021 heeft de NVWA liefst 88.000 inspecties uitgevoerd bij de Nederlandse slachterijen. Uit de nieuwe Naleefmonitor van de NVWA blijkt dat de bedrijven voor liefst 99,6% aan de wet- en regelgeving …

‘Naar een Vegan Wereld’ is de langverwachte Nederlandstalige uitgave van het boek How to Create a Vegan World (2017), van Vlaams auteur en activist Tobias Leenaert (foto). Het boek stelt …

FoodLine System heeft deze zomer het merkengamma verder uitgebreid met Themis. De toepassing van de gepatenteerde WRT-technologie die het Italiaanse bedrijf heeft ontwikkeld, maakt hergebruik van …

Ter gelegenheid van de 2022-editie presenteert de SIAL Paris voor het eerst een nieuwe online catalogus, op de CXMP marktplaats, met een overzicht van ruim 7.000 aanwezige exposanten en hun producten …

Op vrijdag 16 september verschijnt een nieuwe uitgave van vaktijdschrift Meat & Co. Deze editie bevat een special over slicing en industriële snijmachines. De coverstory komt voor rekening …

Vion heeft Leon Cuypers (43) met ingang van 1 september 2022 aangewezen als de nieuwe Chief Operating Officer (COO) van de Business Unit Pork. Leon Cuypers was eerder werkzaam als Director Business …

Binnen de verpakkingsindustrie is momenteel veel interesse in automatisering. Enerzijds natuurlijk in verband met het personeelstekort, anderzijds om de continuïteit en betrouwbaarheid van de …

Met ingang van deze week is al het verse kippenvlees bij Jumbo voorzien van minimaal het 1 ster Beter Leven keurmerk van de Dierenbescherming. Verse kip met het 1 ster Beter Leven keurmerk is …

De vleessector heeft donderdag 1 september de aftrap gegeven voor de maatschappelijke dialoog onder de noemer ‘Nederland Vleesland, waar smaken verschillen’. Met de lancering van Nederland …

Uitgeverij GPmedia breidt haar portfolio uit met de lancering van Fish & Co, een vaktijdschrift voor de totale vis-, schaal- en schelpdierenindustrie in Nederland en Vlaanderen. Sinds de …