×

Voorkom besmetting: extra controle met hygiënesluis 

Thursday July 23, 2020
Back to overview
Share this article
Het is belangrijker dan ooit om personeel gecontroleerd voor te laten bereiden op de hygiënische omgeving van de vleesverwerkingsruimte. Zorg dat het personeel voorbereid wordt op het betreden van een hygiënische productieruimte en voorkom daarmee afkeur en besmetting van de producten. Wisdom (voorheen Wisdom Parts) is gespecialiseerd in toegangsoplossingen waarbij hygiëne voorop staat.

Van het inmeten tot aan onderhoud en service: Wisdom denkt met vleesverwerkers en andere voedingsfabrikanten mee en biedt oplossingen op maat aan. “Wij maken unieke sluizen, volledig ingericht naar de wensen en behoeften die een hygiënische productieomgeving van u vraagt. De opties en mogelijkheden zijn eindeloos en dat is de kracht van Wisdom. Zo kunt u kiezen voor een eenvoudige doorgang waarbij temperatuur gemeten wordt of handen gedesinfecteerd worden, of een uitgebreide versie met meerdere mogelijkheden. Toegang wordt in beide gevallen pas verleend als alle onderdelen juist zijn doorlopen of uitgevoerd”, laat het bedrijf uit Aalten weten.
 
Contactloos en automatisch proces
Losse onderdelen en producten koppelen zodat een contactloos en/of automatisch proces ontstaat. “Een proces dat duidelijk is voor uw personeel en dat niet omzeild kan worden. Alleen dan kan u de veiligheid en hygiëne van uw eindproducten garanderen.” Een sluis bestaat uit zoveel meer dan toegangsautomatisering en is naar eigen wens uit breiden met verschillende opties, zoals koortsscreening, desinfectie en/of omkleedmogelijkheden. Allemaal geëngineerd en geproduceerd in eigen beheer door Wisdom. Een hygiënesluis is dan ook een onderdeel van het proces, zorgt voor zonering en wordt als onderdeel van het bedrijf gemaakt en geïnstalleerd.