×

Toegangshygiëne, compact en compleet

Monday May 30, 2022
Back to overview
Share this article
Een complete hygiënesluis is erg doeltreffend. Hier is echter niet altijd de ruimte voor beschikbaar. Als oplossing biedt HHS RVS Producten compacte hygiënestations voor het reinigen en desinfecteren van zowel de handen als de zolen. Met een footprint van een halve vierkante meter is de Cleanmaster RS-serie een uiterst compacte oplossing binnen de vleesindustrie.
 
Op één vrijstaand frame zijn een wasbak met dispensers voor zeep, desinfectiemiddel en papier geplaatst in combinatie met een zool- en zoolkantenreiniger. Doordat zowel de kraan als de zolenreiniger sensor gestuurd zijn is bediening hiervan contactloos.
 
Uitbreiding programma
Naast de reeds veelvuldig ingezette RS40 zijn er twee nieuwe varianten opgenomen in het programma. Waar voorheen enkel de zolen en zoolkanten gereinigd konden worden, biedt HHS nu ook de mogelijkheid de bovenkant van de schoenen te borstelen. Hiervoor is een statische (uitneembare) borstel opgenomen, die gevoed wordt met water en reinigingsmiddel.
Een andere nieuwe optie is om de kraan zelf te voorzien van een sensor in plaats van deze in de wasbakbehuizing te plaatsen voor een nog hoger gebruiksgemak voor alle medewerkers.