×

News

Op vrijdag 28 oktober verschijnt een nieuwe uitgave van vaktijdschrift Meat & Co. De coverstory komt voor rekening van HiTec Food Systems, dat al jarenlang machines en productielijnen …

Quality Meat Scotland (QMS), het Schotse overheidsorgaan dat de vleessector van Schotland promoot en toeziet op de naleving van vastgestelde normen zoals duurzaamheid, traceerbaarheid en welzijn, …

De wetgeving rondom het bestrijden van knaagdieren gaat vanaf 2023 veranderen. De overheid heeft de huidige wet IPM Rattenbestrijding aangescherpt om het gebruik van chemische middelen te beperken. De …

Op 14 oktober 2022 heeft DERO Groep het robotica- en convenience productportfolio van Selo overgenomen. De belangrijkste redenen voor de overname zijn uitbreiding van het huidige portfolio, nieuwe …

Op woensdag 9 en donderdag 10 november organiseert Stäubli voor de tweede maal z’n Robotics Days in Nederland. Samen met veertien partners wordt in Congrescentrum B&I te Harderwijk een …

Meattech Technologisch Platform houdt op donderdag 16 november het seminar ‘Eiwitten in Balans’. In samenwerking met FoodPhysica wordt tijdens dit zesde seminar verder ingegaan op de …

Provisur Technologies heeft voor zijn Europese klanten het Provisur Innovation Centre (PIC) geopend. Dit nieuwe state-of-the-art democentrum, in Plailly - onder de rook van Parijs, biedt …

VLAM (Belgian Meat Office) zal van 15 tot en met 19 oktober deelnemen aan de internationale vakbeurs SIAL in Parijs. VLAM zal opnieuw aanwezig zijn met drie sectoren: vers vlees (hal 6 F234), …

De organisatie van Meat Attraction heeft de data voor de beurseditie in 2023 vastgesteld op maandag 6, dinsdag 7 en woensdag 8 maart. De vakbeurs Meat Attraction in Madrid, die wordt georganiseerd …

Op initiatief van Groen Links zijn reclames voor vleesproducten binnenkort niet meer toegestaan in het straatbeeld van Haarlem. Nederland Vleesland kwam zodoende deze week zelf met een abri-actie (zie …