×

News

In augustus dit jaar start HAS Hogeschool in samenwerking met technologisch platform Meattech de vernieuwde cursus Vleestechnologie. Een cursus die theorie en praktijk combineert om technologische …

De Binnenhof Barbecue, die gewoonlijk aan het einde van het politieke jaar en de start van het zomerreces wordt gehouden, zal helaas ook dit jaar niet door kunnen gaan. Net als in 2020 gooit corona …

Foodtechbedrijf Enough heeft de bouw van een nieuwe mycoproteïne-fabriek in Sas van Gent, op de grens van Nederland met België, gepland. Het project, Unity genaamd, behelst een volledige …

Het gaat goed met Natural Spices. Het bedrijf, gespecialiseerd in kruidenmixen, specerijen en marinades voor horeca, B2B en versspeciaalzaken zoals slagerijen, is flink aan het groeien en heeft daarom …

Waar legkippen zijn, komen evenveel haantjes ter wereld. Het is gebruikelijk om ze direct te doden, want hanen leggen geen eieren. Pluimveehouder Kipster laat broertjes van legkippen wel opgroeien. Na …

Melkweg heeft per 3 mei een nieuw kantoorgebouw in De Klomp (gemeente Ede). Het ruimere kantoorgebouw moet ruimte bieden aan de groei-ambities van het internationale handelshuis van de VanDrie Group. …

LIVEKINDLY Collective en ProVeg hebben een partnerschapsdeal gesloten. De twee organisaties willen van plantaardig eten de nieuwe norm maken. Veerle Vrindts, CEO van ProVeg, is erg blij met de …

Meer dan 25 jaar geleden begon Marel met de ontwikkeling van zijn eerste lagedrukvormapparatuur. Een voortdurende reis van innovatie en ontwikkeling heeft geleid tot een volgende stap voorwaarts, en …

De zoektocht naar de Food100 van 2021 is begonnen! Deze lijst wordt dit jaar voor de vijfde keer samengesteld, en biedt een podium voor mensen die zich inzetten voor beter en eerlijker eten voor …

Kalfsvleesverwerker ESA in Apeldoorn, onderdeel van de VanDrie Group, staakt per 22 april uit voorzorg tijdelijk de slachtactiviteiten. Uit de strikte Corona-gezondheidsmonitoring, die het bedrijf …