×

News

Nederland kent meer dan 106.000 huishoudens met een vermogen van één miljoen euro of meer. Opvallend is dat één op de vijf werkzame miljonairs actief is in de …

Meattech Technologish Platform houdt donderdag 13 september een bijeenkomst bij Koopmans Ingredients in Leeuwarden. De herkenbaarheid van Koopmans als familiebedrijf en de manier waarop zij omgaan met …

Ik vertelde een cliënt eens dat ik een Franse echtgenote heb. “Weet je wat daar het grootste voordeel van is?”, vroeg hij ondeugend. Ik keek hem meewarig aan. “Dat je …

Zeker 56% van de bedrijven doet geen hygiënecontrole na het reinigen van voedsel- en warenkratten. Dat blijkt uit onderzoek naar de hygiëne en het kwaliteitsniveau van krattenwassen in …

De warme sanering van de varkenshouderij mag niet leiden tot een korting op het fosfaatplafond voor de varkenshouderij. Dat stelt Ingrid Jansen, voorzitter van de Producten Organisatie Varkenshouderij …

Wegens de uitbraak van Afrikaanse Varkenspest in Bulgarije moeten vervoermiddelen van varkens, runderen, schapen, geiten en/of herten die terugkomen uit dat land direct na binnenkomst in Nederland een …

Bij Vion in Boxtel is een 40-jarige actievoerder bezig aan een 120 uurs-actie, naar eigen zeggen uit protest tegen de slacht van varkens bij de slachterij in het Brabantse dorp en om het dierenleed in …

Hulshof Protein Technologies in Lichtenvoorde is overgenomen door Bellivo NV (Sopraco groep). De proteïnefabriek HPT haalt proteïnen uit de onderhuiden van runderen. De producten blijven in …

De hygiëne in slachthuizen moet beter. Wel worden de regels die het welzijn van slachtdieren moeten waarborgen goed nageleefd. Ook het veetransport is verbeterd. Dat zijn de belangrijkste …

Staatssecretaris Mona Keijzer van Economische Zaken zal op maandag 26 november de feestelijke opening van de Ondernemersacademie Food verrichten. De opleiding, waarbij slagers worden omgeturnd tot …