×

News

De Chateau Viande Group BV, met vestigingen in Soest en Utrecht, neemt per 1 maart 2021 de Heldens Tartaar & Filet in Beuningen over. Met de overname wil Chateau Viande haar afzet binnen de horeca …

Om het dierenwelzijn bij slachterijen verder te verbeteren, heeft de Centrale Organisatie voor de Vleessector (COV) de ‘Code voor dierenwelzijn op de slachterij’ opgesteld. Deze Code …

Uitzendkrachten die bij het CNV aankloppen voor hulp hebben, in de afgelopen drie jaar voor ruim 2.300.000 euro (bruto) aan nabetalingen ontvangen. Daarmee is slechts een fractie van de problemen …

Bij ULMA Packaging zien ze het belang van productiviteitsoptimalisatie voor hun klanten en daarom zorgen ze dat hun apparatuur voldoet aan de zeer hoge normen van Overall Equipment Effectiveness (OEE …

Vion heeft eind februari bekendgemaakt dat het overnameproces van de rundveeslachterij Adriaens in België succesvol is afgerond. Het bedrijf zal beginnen met het integratieproces binnen de Vion …

Markus Asch (49) is per 1 februari 2021 benoemd tot CEO van Rittal International Stiftung & Co. KG en voorzitter van de Raad van Bestuur van Rittal GmbH & Co. Hij wordt verantwoordelijk voor …

Pallet&Co® is een merk van GI-OVO. Onder deze merknaam biedt het bedrijf uit Barneveld een breed assortiment kunststof pallets aan. GI-OVO produceert ‘heavy duty’ pallets geschikt …

Pascal Derksen is per 1 februari 2021 gestart als Senior Accountmanager bij FoodLine System B.V. Ook bekleedt Derksen, die de afgelopen tien jaar werkzaam was bij Verbufa, de functie van salesmanager …

Roy Smit is februari gestart met een totaalconcept in de hygiënische afbouw: HAP hygiënische afbouwprojecten B.V. In dit totaalpakket worden hygiënische wanden en hygiënische …

Flanders’ FOOD, de speerpuntcluster voor de agrovoedingsindustrie, en EROV, ondernemersplatform van Oost-Vlaanderen, slaan de handen in elkaar om kmo’s in de voedingssector te begeleiden …