×

News

Flanders’ FOOD, de speerpuntcluster voor de agrovoedingsindustrie, en EROV, ondernemersplatform van Oost-Vlaanderen, slaan de handen in elkaar om kmo’s in de voedingssector te begeleiden …

Maartje Keller is in februari in dienst getreden bij Verbufa. Zij vervult binnen de organisatie de rol van accountmanager. Ze heeft meer dan 30 jaar ervaring in de vlees- en voedingsmiddelenbranche en …

De komende fysieke editie van de verpakkingsbeurs Empack is verplaatst naar woensdag 8 en donderdag 9 september 2021. De locatie blijft, zoals ook dit voorjaar het geval zou zijn geweest, de …

De beursorganisatie heeft besloten om Tuttofood, dat aanvankelijk dit voorjaar zou plaatsvinden in Milaan, te verplaatsen naar oktober 2021. Tuttofood zal dit jaar tegelijkertijd plaatsvinden met …

De Brexit is inmiddels een feit. Waar de Nederlandse vissers al te maken hebben met allerlei beperkingen, zijn de gevolgen voor de vleessector vooralsnog onduidelijk. De belangen zijn groot, met een …

Rendac, verwerker van dierlijk restmateriaal, gaat haar productie verder verduurzamen door een gedeelte van haar aanvoer separaat te verwerken. Op deze manier kan Rendac zowel haar duurzame …

Delaware, gerenommeerd ICT-dienstverlener in de voedingsmiddelenindustrie, heeft in Roy Meenderink een nieuwe food business development-expert gevonden. Met deze aanwinst voor het Delaware-team zet de …

Van Loon Group is voornemens de aandelen van Coop Productiebedrijven, handelend onder de bedrijfsnaam ProMessa, over te nemen van Coop Supermarkten. ProMessa is een succesvolle, innovatieve …

Maaltijdbox-aanbieder Marley Spoon heeft de vleesvervangers van The Veggie Lovers, ontwikkeld door Future Food Group, opgenomen in het receptenaanbod. Eind december konden klanten al kennismaken met …

De ProVeg Incubator roept innovatieve startups op om zich aan te melden voor haar wereldwijde accelerator programma en de toekomst van ons voedsel vorm te geven. De deadline voor aanvragen is zondag 7 …