×

LETS bv gaat verhuizen naar nieuw pand in Dronten

Dinsdag 14 juni 2022
Terug naar overzicht
Deel dit artikel
LETS bv gaat later dit jaar over naar een nieuw pand aan Het Weerijs 2 in Dronten. “We gaan in het najaar verhuizen en krijgen meer ruimte om machines te ontwikkelen, ontwerpen, bouwen en testen. En alles wat erbij komt kijken om onze klanten nog beter van dienst te zijn”, laat het bedrijf weten.
 
LETS ontwerpt en bouwt al meer dan veertig jaar kwalitatieve en duurzame totaaloplossingen op het gebied van reinigingstechniek bij productiebedrijven in de voedingsindustrie. Het bedrijf levert robuuste industriële reinigingsinstallaties die zijn ontworpen met oog op hygiëne en voedselveiligheid. Hiermee kunnen klanten binnen de vlees- en voedselverwerkende industrie op een efficiënte manier reinigen en voldoen aan de hedendaagse kwaliteitsnormen. “De afgelopen jaren was het passen en meten maar dat is over een paar maandjes afgelopen. We zijn uit ons jasje gegroeid en blij met de nieuwe, grotere ruimte.”
 
Naar wens aanpassen
Een precieze verhuisdatum is nog niet bekend. “Eerst gaan we het pand naar onze wensen aanpassen voordat de verhuisdozen gepakt worden.”