News
Nadat de directie van Weber Food Technology vorig jaar al werd versterkt met Michael Brandt als directeur Technische Zaken, is nu dr. Michael Hausicke toegetreden tot de directie en bekleedt vanaf …
IB Food-Machines houdt op woensdag 16 en donderdag 17 april een tweetal demodagen op Urk, waarbij producenten in de vlees-, vis- en voedingsmiddelentechnologie kennis kunnen maken met de nieuwste …
Wilt u handige tips en meer informatie over het optimaliseren van uw productieprocessen en het voldoen aan compliance-eisen? Volg dan één van de gratis live webinars van Mettler-Toledo B …
Eerder deze week verscheen een artikel in De Correspondent over het fenomeen ‘rewilding’. Het artikel beschrijft hoe activisten in een ondergronds netwerk van fanatieke rewilders dieren …
Traditiegetrouw presenteerden tientallen studenten tijdens de HAS Food Experience verschillende innovatieve concepten op het gebied van voedsel en verpakkingen. Onder de begin februari met een …
De Vegetariërsbond voorziet voor 2025 zeven belangrijke trends op het gebied van vegetarische en veganistische voeding. De Vegetariërsbond beheert voor Nederland het V-Label.
Trend 1: …
Nederland loopt achter op schema op de overheidsdoelstelling om in 2030 een gelijkwaardige consumptieverdeling van 50 procent dierlijke en 50 procent plantaardige eiwitten te bereiken. “De …
LTO Nederland, Producentenorganisatie Varkenshouderij (POV) en Vee&Logistiek lanceren het meldpunt www.agro-intimidatie-meldpunt.nl. Hier kunnen aangesloten leden intimidaties, bedreigingen en …
Imbema heeft met ingang van dit jaar de exclusieve vertegenwoordiging in de Benelux van het hele gamma Ehrle professionele hogedrukreinigers verkregen. Het Duitse merk is een mondiale speler op het …
Wagyu is van oudsher het meest exclusieve vlees. Tot nu! Want er is een nieuw merk, dat de perfecte balans is tussen betaalbare luxe en hoogwaardige kwaliteit: EKO Wagyu X. Dit premium merk heeft de …

