×

Perfon bouwt nieuwe productiehal en warehouse

Wednesday October 31, 2018
Back to overview
Share this article
Perfon heeft opdracht gegeven om een gloednieuwe productiehal, warehouse en kantoor te bouwen in Goor. Het dochterbedrijf van Oerlemans Packaging Group is in de afgelopen periode gestaag gegroeid en wil net name de productiehal fors uitbreiden. Ook gaat Perfon -dat onder meer tussenlegvellen, vleeszakken en vleeswarenzakken ontwikkelt en produceert- verder investeren in nieuwe productiemachines.
 
Perfon zet in de toekomst ook in op duurzaamheid door middel van de productie van glasheldere verpakkingsfolies voor zowel non-food als food, inclusief de vleessector. Voorbeelden zijn flexibele kunststof zakken en vellen met perforatie, die de producten langer vers houden. Folies worden klantspecifiek geproduceerd en kunnen worden voorzien van hotneedle-, micro-, macro- en laserperforatie. Ook kunnen de folies worden bedrukt tot en met tien kleuren fullcolour drukwerk.
 
Eind 2019 klaar
De nieuwe faciliteit voor Perfon wordt gerealiseerd aan de Entersestraat 16 in Goor. Aannemer is Niehof B.V. uit Lattrop-Breklenkamp. De nieuwbouw moet eind 2019 worden opgeleverd.