News
Op dinsdagmiddag 30 mei 2023 organiseren Belgian Feed Association (BFA), Nederlandse Vereniging voor de Diervoederindustrie (Nevedi) en Feed Design Lab (FDL) het Jongerencongres met het thema ' …
Vleesvervangers ontwikkelen met eiwitten uit gras. Dát is het doel van de samenwerking tussen Schouten Europe en Grassa. Graseiwit is een geschikt alternatief voor soja, een ingrediënt dat …
In zes slachthuizen verspreid over Europa zetten onderzoekers en bedrijven nieuwe technologieën op om een aantal op dieren gebaseerde, wetenschappelijk gevalideerde welzijnsindicatoren …
Fedde Strik, Monique Witteveen en Jos Pinckaers, (deeltijd)studenten van de cursus Vleestechnologie en Alternatieve Eiwitten, ontvingen afgelopen week tijdens de HAS Food Experience 2023 de Meat& …
Verbufa en Moulin-Debaillie (de agent van Verbufa voor België en Luxemburg) vormen samen een van de grootste leveranciers van machines en lijnoplossingen voor de voedingsmiddelenindustrie binnen …
Dutch Spices, een merk van de EPOS Food Family, is compleet vernieuwd. De smaakmakers krijgen een onderscheidend nieuw uiterlijk dat aansluit op de unieke waarden van het merk.
Dutch Spices …
Door de alsmaar veranderende arbeidsmarkt en ontwikkelingen binnen het werkveld wordt er van werkgevers en professionals verwacht dat ze continu meebewegen. Daardoor ontstaat behoefte aan scholing, …
De VanDrie Group en Exportslachterij J. Gosschalk en Zn. B.V. hebben vandaag bekend gemaakt een intentieverklaring te hebben ondertekend waarbij de VanDrie Group een meerderheidsbelang in Gosschalk …
Hoofdthema van de volgende Anuga FoodTec, die van 19 tot en met 22 maart 2024 plaatsvindt in Köln Messe, is ‘Responsibility’. De leveranciers van de voedingsmiddelen- en …
De projectgroep Agrifood Cyberweerbaarheid, een initiatief van Vion Food Group, ForFarmers, De Heus, Eurofins Agro, Nutreco en Royal Friesland Campina met ondersteuning van AgroConnect en het Digital …