×

Nieuws

Chris Hogeslag Foodgroup is een vleesverwerkend bedrijf met als specialiteit rosé kalfsvlees. Chris Hogeslag Foodgroup levert een constante kwaliteit aan zowel binnenlandse als buitenlandse …

Vele belangstellenden zijn onlangs naar het demonstratiecentrum van Ishida Europe BV in Best gekomen voor een reeks open dagen en het evenement ‘Industrie 4.0 - Vergroot uw potentieel’. …

Productiewerkers uit de vleesindustrie mogen eerder stoppen met werken door nieuwe afspraken in de cao voor de Vleesindustrie. Vleeswerkers die minimaal twintig jaar in de productie van het vlees …

Dinsdag 10 december besluiten de leden van FNV Voedingsindustrie of ze acties gaan voeren bij vleesverwerker Offerman Terbeke in Aalsmeer. Na het sluiten van de vleesfabriek vanwege de …

Vion heeft bekend gemaakt de productielocatie van varkens en runderen in het Duitse Altenburg verder te specialiseren voor rundvee. De vestiging in de Duitse deelstaat Thüringen zal in het eerste …

De DCA Beursprijs varkens heeft afgelopen vrijdag (15 november) een all-time high bereikt. Met een notering van € 1,84 is een nieuw record gezet. Hiermee is de prijs inclusief btw door de …

Aptean, een wereldwijde leverancier van softwareoplossingen, heeft het Nederlandse Schouw Informatisering, een full-service ERP leverancier voor voedingsmiddelenbedrijven, overgenomen. De acquisitie …

Vion kondigt vandaag de benoeming aan van Philippe Thomas als Chief Operating Officer (COO) Business Unit Retail. Hij leidt de nieuwe Business Unit 'Retail' en wordt lid van het executive …

Ik hoef niet te zeggen van wie de gevleugelde woorden ‘elk nadeel heeft zijn voordeel’ afkomstig is. Deze onnavolgbare logica is de overtreffende trap van disruptie, nu de besmettelijke …

Het ‘vlees van het rood ras van West-Vlaanderen’ heeft sinds 4 november 2019 een Europese erkenning als ‘Beschermde Oorsprongsbenaming’ (BOB) op zak. Na de ‘Vlaams- …