Nieuws
Nice to Meat vierde vorige week een bijzonder jubileum: tien jaar Japanse Wagyu in Nederland en Europa. Ter gelegenheid van dit decennium vol met culinaire verfijning reisde een officiële …
Van 28 tot en met 31 oktober opent Experience Center in Almelo zijn deuren voor de jaarlijkse Inhouse Days van Sismatec. Vier dagen lang staan innovatie, efficiëntie en vakmanschap centraal …
Als ‘burger’ niet meer mag, hoe heet een wortel-pompoenburger dan wél? Dat is nu de grote vraag. Bij het innovatieve groente- en fruitbedrijf Van Gelder uit Ridderkerk is de ironie …
Er lijkt een Europees verbod te komen op het gebruik van vleesgerelateerde termen voor plantaardige vleesalternatieven. Het Europees Parlement stemde woensdag in met een voorstel van Europarlementari& …
Tomahawk® Manufacturing B.V. en Havantec Food Equipment B.V. zijn een exclusieve samenwerking aangegaan in de Benelux. Twee familiebedrijven met een lange geschiedenis in de voedselverwerkende …
Het negende Eiwitseminar Meat & Friends van Meattech Technologisch Platform in Apeldoorn vindt plaats op donderdag 20 november. Alweer 23 jaar volgt Meattech de technologische en innovatieve …
K+G Wetter heeft de bedrijfslocatie in Biedenkopf-Breidenstein uitgebreid met een ruim functioneel gebouw. De meer dan 600 vierkante meter is gebouwd en uitgerust door bedrijven uit de regio. De door …
De Vegetariërsbond lanceert vandaag een landelijke campagne en petitie om de BTW op groente en fruit af te schaffen. Door de BTW terug te brengen naar 0% moeten groente en fruit voor iedereen …
Wilt u weten hoe u binnen de steeds strengere wet- en regelgeving uw productieproces kunt optimaliseren en tegelijkertijd kosten kunt besparen? Ontdek de twee Live Webinars van Mettler Toledo die u …
Schouten Europe introduceert deze maand een nieuwe plantaardige worst. De worst bevat een innovatieve vervanger voor dierlijk vet waardoor de worst volgens de producent 'unieke sappigheid biedt& …

