Nieuws
Piet de Wit - Part of your Meal is een gekende producent van maaltijdcomponenten. Afgelopen zomer werd de nieuwbouw aan de rand van Zoetermeer in gebruik genomen. Essentieel aan het productieproces is ā¦
Het vleesverbruik per hoofd van de bevolking in Nederland neemt af. Voor het eerst sinds de Wageningen University & Research (WUR) onderzoek doet naar de vleesconsumptie in ons land is het totale ā¦
Deze week verschijnt een nieuwe editie van vaktijdschrift Meat&Co. De coverstory komt ditmaal voor rekening van HiTec Food Systems, dat in de nieuwbouw van Piet de Wit – Part of your ā¦
Na 46 jaar ondernemerschap binnen de familie Kooij is VSD Food Machinery B.V. volledig overgenomen door Maarten Kooij, zoon van de oprichters Hans en Anja Kooij. Het bedrijf, opgericht in 1979, heeft ā¦
Nice to Meat vierde vorige week een bijzonder jubileum: tien jaar Japanse Wagyu in Nederland en Europa. Ter gelegenheid van dit decennium vol met culinaire verfijning reisde een officiële ā¦
Van 28 tot en met 31 oktober opent Experience Center in Almelo zijn deuren voor de jaarlijkse Inhouse Days van Sismatec. Vier dagen lang staan innovatie, efficiëntie en vakmanschap centraal ā¦
Als ‘burger’ niet meer mag, hoe heet een wortel-pompoenburger dan wél? Dat is nu de grote vraag. Bij het innovatieve groente- en fruitbedrijf Van Gelder uit Ridderkerk is de ironie ā¦
Er lijkt een Europees verbod te komen op het gebruik van vleesgerelateerde termen voor plantaardige vleesalternatieven. Het Europees Parlement stemde woensdag in met een voorstel van Europarlementari& ā¦
Tomahawk® Manufacturing B.V. en Havantec Food Equipment B.V. zijn een exclusieve samenwerking aangegaan in de Benelux. Twee familiebedrijven met een lange geschiedenis in de voedselverwerkende ā¦
Het negende Eiwitseminar Meat & Friends van Meattech Technologisch Platform in Apeldoorn vindt plaats op donderdag 20 november. Alweer 23 jaar volgt Meattech de technologische en innovatieve ā¦

