×

Nieuws

Een nieuwe petitie, ingediend door Nepluvi, dringt er bij het parlement op aan om de import van kip van buiten de Europese Unie te stoppen. De petitie benadrukt het belang van het behoud van kwaliteit …

Vion, producent van vlees en vleesvervangers, is er als eerste in geslaagd om de CO2-footprint van varkensvlees afkomstig van een grote groep varkenshouders te berekenen op boerderijniveau met …

Van Loon Group gaat de blockchain en CO2-footprint calculator van ImpactBuying gebruiken om de volledige CO2-footprint van zijn vleesketens in kaart te brengen en zo te werken aan verdere reductie …

LIVEKINDLY Collective heeft in Oss een productiegroei van 600% gerealiseerd voor de LIKE Chicken Bites, van 2.500 naar 15.000 ton per jaar. Dit succes is behaald dankzij de reconstructie van de …

Een hoge hygiënestandaard en voedselveiligheid zijn essentieel in de productie en verwerking van vlees, vis en seafood. Als specialistisch machinefabrikant van injectoren en pekelmachines voor …

Voor de inspectie van kleine onderdelen, modules en eindproducten in de industriële omgeving is de ultracompacte 2d-visionsensor InspectorP61x van SICK favoriet. Vele machinebouwers, system …

Te midden van de huidige wereldwijde uitdagingen - klimaatverandering, voedsel(on)zekerheid en veranderende gezondheidstrends - biedt Henk Hoogenkamp in zijn nieuwste boek ‘Protein Innovation & …

Tot eind mei demonstreert De Groot B.V., leverancier van etiketteer- en codeermachines, diverse nieuwste etiketteermachines van LANGGUTH in zijn vestiging te Culemborg. “Deze roestvrijstalen …

Jos Hugense, oprichter en bestuurslid van Meatless, verlaat Meatless om zich op zijn privéleven te richten. Hij draagt zijn resterende verantwoordelijkheden over aan Niels E. Hower die al in …

Provisur Technologies is gespecialiseerd in de productie van innovatieve technologie en geïntegreerde productiesystemen voor de voedselverwerkingsindustrie. Het nieuwe Formax® Free Movement …