×

Nieuws

Met meer dan 70.000 bezoekers uit 169 landen en meer dan 4.600 exposanten uit 98 landen heeft de 36ste editie van Anuga in Keulen bewezen dat vakbeurzen van deze omvang weer mogelijk zijn. “We …

ULMA Packaging zal per 11 oktober zijn activiteiten voortzetten op een nieuwe locatie in Vianen. "Vanuit deze nieuwe locatie kunnen wij onze ambities verder kracht bijzetten en streven wij ernaar …

De Koningh Coding - Labeling – Inspection levert oplossingen voor het coderen, etiketteren en inspecteren van producten en verpakkingen. De diverse technologieën en machines laat het …

Meattech Technologisch Platform houdt op donderdag 11 november in samenwerking met FoodPhysica het seminar ‘Duurzame eiwitten: feiten en fabels’. Verschillende toonaangevende gastsprekers …

Albert Heijn wil voorop lopen met de ambities naar een duurzamere voedselketen. Dat vertelt CEO Marit van Egmond van de supermarktketen. “Eten en drinken spelen een belangrijke rol in de grote …

Diviande heeft vorige week de Publieksprijs van Regio FoodValley ontvangen. Het concept van Diviande, waarbij restvlees van duurzame Kipster-hanen en leghennen wordt gebruikt voor de productie van …

HAS Hogeschool geeft met ingang van 16 november de cursus Levensmiddelenchemie. Gedurende zeven avonden leren cursisten alles over de chemische en fysische eigenschappen van koolhydraten, eiwitten en …

SimplyOK houdt op vrijdag 12 november het Allergen Management Symposium. Tijdens dit twee uur durende evenement voor de voedingsmiddelenindustrie, retail en certificatie-instellingen worden deelnemers …

Het is de bedoeling dat Vlaanderen nog voor het einde van het jaar een eigen, dierenwelzijnscertificaat krijgt voor vleesproducten en vleeswaren. Het keurmerk moet een onafhankelijk karakter krijgen …

Op Brusselse billboards en bussen is deze week een bijzondere advertentiecampagne te zien: reclame tégen de EU-reclames voor vlees en zuivel. De campagne, gestart door ProVeg International, …