×

Nieuws

SIAL Paris roept foodprofessionals uit de hele wereld op om hun collectieve intelligentie te bundelen, om samen als een community oplossingen te ontwikkelen, om voedsel te bieden dat gezond, …

De Centrale Organisatie voor de Vleessector (COV) wil dat medewerkers van slachthuizen de mogelijkheid hebben om zich (direct) te laten testen als zij verschijnselen van corona denken te hebben. In …

Al geruime tijd is Keten Duurzaam Varkensvlees (KDV) bezig met de pilot ‘Stoppen met slachtblikken’. Deze pilot wordt per 1 juli 2020 met een half jaar verlengd.   In overleg met …

De Duitse overheid is met deelstaten overeengekomen dat vakbeurzen niet langer meer worden beschouwd als 'grootschalige evenementen'. Dit betekent dat vanaf 30 mei weer een start kan worden …

De eerste coronabesmettingen in de vleessector zijn een feit. Bij vleesverwerker VION in Scherpenzeel zijn mensen besmet geraakt. In de sector kunnen en worden de RIVM-regels niet nageleefd bij de …

Beursorganisator Easyfairs Nederland gaat zijn evenementen volgens de 1,5 meter-samenleving inrichten. Hiermee beoogt de organisator van de beurzen op een verantwoorde manier evenementen vanaf …

Vanwege een vlees-schaarste in de Verenigde Staten heeft fastfoodketen Wendy's in meerdere steden de hamburgers van het menu gehaald. Dat blijkt uit onderzoek van Stephens, dat dinsdag in …

Influencer Eke Bosman duikt in een nieuw culinair avontuur. De populaire Instagrammer heeft een eigen snack bedacht maar, hoe ontwikkel je eigenlijk een snack en hoe produceer je dit? De 28-jarige …

Verpakking moet duurzamer ontwikkeld en zo veel mogelijk hergebruikt worden. Deze uitgangspositie is sinds 1992 een van de kernwaarden van Oerlemans Packaging. Met deze verduurzamingsslag bereikt het …

Terwijl in Nederland het kalfsvlees tegen de plinten van de koel- en vrieshuizen klotst, is het in de Verenigde Staten alle hens aan dek om de enorme vraag naar vlees- en vleesproducten bij te benen. …