×

Nieuws

Jumbo introduceert als eerste Nederlandse supermarktketen een assortiment rundvleesproducten afkomstig van zogeheten weiderunderen. Koeien met volledige weidegang grazen ten minste 120 dagen per jaar …

Vier op de vijf Nederlanders willen dat restaurants en supermarkten méér plantaardig eten gaan aanbieden. Ruim de helft van de ondervraagden (58%) is er bovendien akkoord mee als winkels …

CSB System Benelux houdt op donderdag 23 september een webinar over de toepassing van kunstmatige intelligentie (KI) voor de kwaliteitscontrole van rauwe hammen, zoals door CSB wordt toegepast bij CSB …

Van zondag 26 tot en met woensdag 29 september staat Kortrijk Expo vier dagen lang in het teken van Meat Expo. Traditiegetrouw vindt de vakbeurs voor slagerijen, traiteurs en andere professionals uit …

Cretel by ATS ontwierp haar ontvliesmachine 856PX speciaal voor industriële toepassingen. Operatoren kunnen zo sneller het membraan van het vlees verwijderen zonder verlies van het waardevolle …

Op vrijdagmiddag 24 september vindt de 'Grand Opening' plaats van de nieuwe bedrijfslocatie van IB Food-Machines op Urk. Belangstellenden zijn welkom. Het nieuwe bedrijfspand aan De Meer 3 …

Sinds afgelopen vrijdag ligt de nieuwste uitgave van vaktijdschrift Meat & Co bij onze lezers. In deze editie besteden we extra aandacht aan Machines & Productielijnen, met uitgebreide …

Dierenactivisten zijn in de nacht van zondag 12 op maandag 13 september kalfsvleesproductiebedrijf Ekro, onderdeel van de VanDrie Group, binnengevallen. De politie heeft 82 activisten, afkomstig uit …

HAS Hogeschool houdt op dinsdag 5 oktober een workshop zout- en suikerverlaging voor iedereen die te maken heeft met zout- en suikerverlaging in producten, zoals productontwikkelaars, category …

Goed nieuw voor de Belgische vleessector. Japan heeft de tijdelijke opschorting van de invoer van Belgisch varkensvlees per direct opgeheven. Dit betekent dat België weer vlees naar het …