×

Nieuws

De Schmersal Group presenteerde op de Hannover Messe 2024 een nieuw deurgreep systeem. Het systeem combineert niet alleen bediening en bewaking van veiligheidsdeuren. Het maakt het ook mogelijk om de …

Deze week ligt een nieuwe uitgave van vaktijdschrift Meat&Co op de deurmat. De coverstory in deze uitgave gaat over een nieuw deurgreepsysteem van Schmersal Nederland. In de subcover vertelt Rick …

Tijdens de jaarvergadering van de COV op 11 april jl. te Nieuwegein werd bekend gemaakt dat Frans van Dongen (Director International Affairs) gaat genieten van zijn welverdiend pensioen. Dit na …

Ladessa, toonaangevend Nederlandse producent van filet américain en spreads, heeft recent faillissement moeten aanvragen als gevolg van aanhoudende financiële uitdagingen, toenemende …

Vijf kandidaat-Europarlementariërs kruisten de degens tijdens de Openbare ledenvergadering van de COV op 11 april. In Nieuwegein lichtten ze hun positie in Europese politieke veld toe en gaven ze …

Meer dan 1.200 wetenschappers wereldwijd hebben het afgelopen jaar hun handtekening gezet onder The Dublin Declaration. Deze verklaring is bedoeld om wetenschap leidend te laten zijn in het …

Na twee jaar geleden te zijn gestart met een keten van biologisch rundvlees uit Nederland, startten onlangs slagerijen van De Groene Weg met de verkoop van biologisch rundvlees uit eigen regio. …

Cibus Nexum, onafhankelijke partner in voor Food Contract Manufacturing en Innovatie, is trots om zijn samenwerking met GrowinCo aan te kondigen. Met dit partnerschap wordt een strategische alliantie …

'Voedingsbedrijven nemen te weinig verantwoordelijkheid voor eerlijke productieketens.' Dat stelt Ceel Elemans, sector specialist Food bij ING Sector Banking, naar aanleiding van nieuwe EU- …

De internationale voedingsmiddelenvakbeurs SIAL Paris viert van 19 t/m 23 oktober haar 60ste verjaardag. Dit topevenement voor de sector, aan de noordzijde van Parijs, biedt een unieke kans voor …