×

Nieuws

Op de keper beschouwd is het een gotspe dat de discussie over genetische modificatie (GMO) overboord gegooid worden wanneer de Impossible Burger gegeten wordt. Hoe is het anders te verklaren dat juist …

D66-politicus Tjeerd de Groot liegt alles aan elkaar, voor eigen politiek gewin in de Randstad. Vandaag voert hij campagne in de media, waarbij hij een deel van het platteland wil opofferen voor de …

Veehoudster Petra Baltussen uit Landhorst is een heuse hit op YouTube en Facebook geworden. Haar filmpje over het ochtendritueel op De Velderhoeve werd bijna 15.000 keer bekeken. De film maakt deel …

Havantec Food Equipment heeft zijn assortiment productiemachines onlangs uitgebreid met de pletters PL-400 en PL-600. Beide pletters zijn geschikt voor de verwerking van vlees, vis en gevogelte. Beide …

Vion wordt foodpartner van de eerste editie van Tour de Dumoulin en verbindt zich daarmee nadrukkelijker aan een gebalanceerde en gezonde levensstijl. Vanuit liefde voor het wielrennen en de …

Met de aanstaande handelsovereenkomst tussen Zuid-Amerika en de Europese Unie, beter bekend als de ‘Mercosur Agreement’, staat niets een groeiende import van Braziliaans vlees naar Europa …

SICK gelooft niet in een passieve leverancier-klantrelatie, maar deelt graag kennis en zoekt bewust de samenwerking op. Het Test & Training Centrum (TTC) in Bilthoven is dé plek om …

Meattech Technologisch Platform houdt op donderdag 26 september een bijeenkomst bij SVO Vakopleiding Food in Houten waarbij ingrediëntentechnologie het belangrijkste onderwerp is. Een tweetal …

Met meer dan duizend leveranciers uit vijftig landen, verdeeld over drie hallen, bewijst Anuga Meat zich begin oktober weer als de internationale vakbeurs voor de vleesindustrie, met een wereldwijd …

In slagerijen en slachthuizen moet je volgens de wet voldoen aan een aantal eisen om consumenten van veilig voedsel te voorzien. Hygiënisch werken is de grondslag voor voedselveiligheid. Vanaf …