×

Nieuws

De veelogistieke sector luidt de noodklok over de stapeling van boetes. De menselijke maat is volledig verdwenen. De uitwerking van de huidige boetestructuur is onrechtvaardig en kost de eerste …

De markt voor plantaardig en kweekvlees is booming. Om technologische vooruitgang en uitwisseling tussen de vlees- en alternatieve eiwitindustrie te bevorderen, gaan het Good Food Institute Europe en …

Vaessen-Schoemaker - deze maand 75 jaar - heeft de afgelopen jaren een sterke groei doorgemaakt, organisch en middels een aantal overnames. Om de verdere internationale strategie te ondersteunen en …

HHS RVS Producten is verhuisd. Het bedrijf, gespecialiseerd in oplossingen voor de hygiëne en voedselveiligheid binnen de vleesverwerkende industrie en tevens leverancier van de slachthaken van H …

Marel wil fors gaan uitbreiden. Op braakliggende terrein aan de Raamstraat, recht tegenover het huidige pand van de machinebouwer, zal een nieuw warehouse van 12.000m2 worden gerealiseerd. “Met …

De Nederlandse vleesconsumptie liet in 2020 een historische daling zien van bijna 2 kg per persoon. Dit blijkt uit onderzoek van Wageningen Economic Research in opdracht van Wakker Dier. De daling …

FoodLine System beschikt over een vernieuwde website. “Nadat wij als Poly-clip in 2014 onze naam hebben veranderd in FoodLine System is er destijds een bijpassende website gelanceerd. Deze …

Een nieuwe uitgave van vaktijdschrift Meat & Co ligt vanaf vrijdag 21 oktober weer op de deurmat. In deze editie vindt u onder meer een uitgebreid interview met Roland van Loon, een verslag van de …

Ambachtelijke Slager Van der Zee, onderdeel van HANOS Internationale Horeca Groothandel, bundelt de krachten met Chateaubriand horecagroothandel. Deze tak van Chateaubriand is met terugwerkende kracht …

Smeva heeft het predicaat ‘Koninklijk’ toegewezen gekregen van Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander der Nederlanden. Het is een kroon op het werk van het Brabantse familiebedrijf dat al …