×

Nieuws

Het familiebedrijf Haarsma Foodimpuls, met vestigingen in Heerenveen en Ede, heeft per eind februari de naam van het bedrijf gewijzigd in Foodimpuls. Met deze nieuwe merknaam is de groothandel in …

CSB-System heeft de Virtual Meat Factory gelanceerd. Aan de hand van best-practices uit de dagelijkse praktijk krijgen klanten inzicht in hoe de processen binnen hun eigen slachthuis of …

GEA heeft op 20 maart voor het eerst de deuren geopend van zijn nieuwe Technology Center (XLAB) in het Duitse dorp Biedenkopf-Wallau. Vanaf nu zal het nieuwe XLAB (1500 m²) in beschikbaar zijn …

Een succesvolle, strategische samenwerking tussen verschillende verpakkingsbedrijven met ieder hun eigen specialisme; dat is Bema Packaging Group. De redactie van vaktijdschrift Meat & Co bezocht …

IB Food-Machines heeft dankzij een nieuwe partnerschap de Mainali SMART-serie bandzagen naar de Benelux gehaald. Met deze bandzagen kan zowel op dikte als op gewicht gezaagd kan worden. De bandzaag …

Deze week ligt de nieuwste uitgave van vaktijdschrift Meat & Co op de deurmat. De coverstory gaat dit keer over Bema Packaging Group. Ook vindt u in deze editie onder meer een reportage over …

Vegan en plantaardige diëten bieden onvoldoende voedingsstoffen, vitamines en mineralen. Dat blijkt uit nieuw wetenschappelijk onderzoek van de Global Alliance for Improved Nutrition (GAIN) en de …

Het toonaangevende Belgische voedingsbedrijf Ter Beke, eveneens actief in Nederland met productie en verkoop (ook onder de naam Berkhout Langeveld), viert dit jaar zijn 75ste verjaardag. Het bedrijf …

Bencarni heeft de vleesproductie geoptimaliseerd met behulp van een Hoegger X3 vormpers. Deze vormpers, afkomstig uit het machinepark van Provisur Technologies, werkt met een servogestuurde …

Ojah BV, een toonaangevende fabrikant van plantaardige vleesalternatieven, heeft deze week de uitbreiding van haar productiefaciliteiten aangekondigd om te voldoen aan de groeiende vraag naar haar …