News
Livar, bekend van de Limburgse kloostervarkens, gaat samenwerken met Grassa, het innovatieve en duurzame grasbewerkingsconcept. Het partnerschap is gericht op het leveren van hoogwaardige eiwitten, …
Om tegemoet te komen aan de uitdagingen op het vlak van voedselzekerheid, milieu- en klimaatimpact en volksgezondheid, gingen jonge diervoederprofessionals uit België en Nederland het debat aan …
Het International Meat Secretariat (IMS) en de Centrale Organisatie voor de Vleessector (COV) organiseren gezamenlijk het World Meat Congress 2023. Het zal plaatsvinden van 11 tot 13 oktober 2023 in …
Per 31 juli van dit jaar wil Vion Food Group de Duitse vestiging in Bad Bramstedt sluiten. In de meest noordelijke Duitse slachterij voor runderen van de Vion werken ongeveer 250 mensen. Het bedrijf …
Voor professionals in de productverpakkings- en verwerkingsbranche was er van 4 tot 10 mei maar één 'place to be': interpack 2023 in Düsseldorf. Onder de noemer 'Welcome …
De leverancier van (biologische) vleesproducten Fresh Meat Company draagt haar convenience over aan Groenlandkip. De productielocatie van Fresh Meat Company in Purmerend wordt opgeheven. De machines …
De productie van voedingsmiddelen is gericht op hoge kwaliteit en strikte controle voor veiligheid. Dat is in het belang van de consument maar ook in het belang van de producent. Met de expertise van …
Van Oirschot Roestvrijstaal B.V., het bedrijf achter Backsaver, heeft de toonaangevende Zweedse fabrikant van heffers en kantelaars Nimo-KG overgenomen. "Deze spannende samenwerking belooft een …
Bema Packaging Group is sinds april de exclusieve vertegenwoordiger in Nederland van Hukki. Het Duitse merk – internationaal actief – ontwikkelt en produceert al meer dan honderd jaar …
Normec Groen Agro Control is het eerste commerciële laboratorium in Nederland dat PFAS in voedingsmiddelen analyseert onder accreditatie. Deze accreditatie voor PFAS biedt …