×

Nieuws

Hutten Beef in Heeten is de voorbije jaren flink gegroeid. Het familiebedrijf, dat in de nabije toekomst haar honderdjarig jubileum mag gaan vieren, verhuisde tien jaar geleden naar de nieuwe locatie …

Zomerdam, specialist op het gebied van inspecteren, wegen en etiketteren, is in september 2023 overgenomen door Erik Eck en Mark Selten. Onder het tweetal wordt een nieuwe koers gevaren, gericht op …

VleesNL is de nieuwe naam van de COV. Deze naamswijziging markeert een belangrijke stap voor de branchevereniging. Bij de naamswijziging horen ook een nieuw logo en moderne uitstraling.   De …

Kambič introduceert een nieuw model kalibratiebad OB-22/2 E ULT. Dit model is speciaal ontworpen voor toepassingen bij extreem lage temperaturen tot -100 °C. Hiermee beantwoordt Kambič de vraag …

Het Rotterdamse familiebedrijf Goedegebuur mag zich sinds vrijdag officieel Hofleverancier noemen. Wat ooit begon als een kleine slagerij op Goeree-Overflakkee, groeide in vier generaties uit tot een …

Deze week verschijnt een nieuwe uitgave van vaktijdschrift Meat&Co. De coverstory komt ditmaal voor rekening van Zomerdam, dat na de overname door Erik Eck en Mark Selten een nieuwe koers …

Vion Food Group heeft de internationale ESG Transparency Award 2025 gewonnen en daarbij de status Excellence én de titel Leading Company behaald van EUPD Research. Vion is daarmee het eerste …

In de uitzending van maandag 24 november liet de Keuringsdienst van Waarde (foto) zien dat supermarktvlees vaak bloedplasma bevat, vermeld als dierlijk eiwit. De kwestie raakt aan een breder …

Simple-Simon B.V. en DNA Services B.V. zijn trots om een nieuwe samenwerking aan te kondigen die de functionaliteit voor hun klanten zal uitbreiden. Binnen diverse sectoren, zoals groothandel, …

De eiwittransitie draait allang niet meer alleen om plantaardige of microbiële eiwitten. "Het gaat om een hele keten: van teelt en verwerking tot productontwikkeling, productie en …