Nieuws
De eiwittransitie draait allang niet meer alleen om plantaardige of microbiële eiwitten. "Het gaat om een hele keten: van teelt en verwerking tot productontwikkeling, productie en …
Tijdens het Meat Café Jongerendebat, georganiseerd door de Centrale Organisatie voor de Vleessector (COV), debatteerden jongeren afgelopen week samen met vertegenwoordigers uit bedrijfsleven, …
De OPACKGROUP heeft het OTC Test Centre geopend, een testcentrum waar foodproducenten nieuwe verpakkingen op praktische wijze kunnen testen buiten hun eigen productieomgeving. Het centrum richt zich …
De eiwittransitie is voor veel bedrijven in de voedingsmiddelenindustrie een belangrijk onderwerp. De verschuiving van vooral dierlijk naar meer plantaardig en alternatieve eiwitten is volgens …
MULTIVAC biedt momenteel een 15-tal showroommachines te koop aan, per direct beschikbaar én zolang de voorraad strekt! Opvallend in dit aanbod zijn een compacte TVI vleesportioneermachine …
Na het besluit van de Duitse kartelautoriteit om de voorgenomen verkoop van de Vion-locaties aan Premium Food Group te blokkeren, hebben Vion en PFG de afgelopen dagen overlegd hoe andere partijen de …
One Frio, een nieuwe speler op de Europese koelopslagmarkt, kondigt vandaag zijn officiële lancering aan. Dankzij de recente overname van meerdere gevestigde koelopslagbedrijven, waaronder …
Professionele veetransporteurs en varkenshouders weten als geen ander: hoe rustiger het dier, hoe makkelijker het laden en lossen gaat. Daarom lanceren Vee&Logistiek Nederland en de …
Veetransporteurs vervullen elke dag opnieuw een onmisbare taak: het veilig en goed vervoeren van dieren. Om dit vakmanschap blijvend te versterken, organiseert Vee&Logistiek Nederland in …
Het jaarlijkse Eiwitseminar Meat & Friends van Meattech vindt dit jaar plaats op donderdag 20 november 2025 in Apeldoorn. Tijdens deze negende editie staat één …

