×

Nieuws

Een groep organisaties heeft samen een innovatief cameratoezichtsysteem ontwikkeld om beter te kunnen monitoren hoe er met dieren wordt omgegaan in slachthuizen. Vion gaat dit camerasysteem (zie …

Koel- en temperatuurregelaars worden vooral uitgedaagd in productieomgevingen waarin ze worden blootgesteld aan stof of spatwater. Een nauwkeurige temperatuurstabiliteit van het circulerende medium is …

De volgende editie van Interpack vindt plaats van 4 tot en met 10 mei 2023 in Düsseldorf. Beursorganisator Messe Düsseldorf heeft deze data, na overleg met partners en de industrie, …

Per 1 januari 2021 heeft Sander Poel het stokje overgenomen van Peter Boom als algemeen directeur van IFS Nederland B.V. Poel is het afgelopen jaar werkzaam geweest als adjunct directeur binnen IFS om …

Laurens Hoedemaker is aangesteld als nieuwe voorzitter van de Centrale Organisatie voor de Vleessector (COV) en de Vereniging voor de Nederlandse Vleeswarenindustrie (VNV). Hij volgt Jos Goebbels op, …

Logistiek dienstverlener Eurofrigo is begonnen met de bouw van een nieuwe coldstore op de Maasvlakte, met een verwachte oplevering medio 2021. De nieuwbouw betekent een uitbreiding en innovatie van de …

ITB Climate ontwikkelde een nieuw concept waarmee lucht in elke gewenste filterklasse kan worden gereinigd én tegelijkertijd duurzaam kan worden gekoeld of verwarmd. Met de Air2-DSK van ITB …

Ze ruiken kansen in de vleessector, de deelnemers van de opleiding Ondernemersacademie Food. Want de vooruitzichten in de ambachtelijke vleessector zijn veelbelovend. In coronatijd nog wel. Hoe kan …

Brandt & Levie produceert hoogkwalitatieve worsten en vleeswaren. De verschillende producten van het Amsterdamse merk kennen een hoogwaardige receptuur met een culinaire kwinkslag en een eerlijke …

Vion Food Group heeft het voornemen rundvleesbedrijf Adriaens in Zottegem (België) over te nemen na een periode van intensieve samenwerking. Vion wil met deze overname inzetten op regionale …