×

Nieuws

Een nieuwe uitgave van vaktijdschrift Meat & Co is uit. Meer dan 5.000 vleesverwerkers, slachterijen en andere professionals uit de vlees- en eiwitverwerkende industrie in Nederland en Vlaanderen …

Lan Handling Technologies, specialist in End-of-Line-systemen voor de voedingsindustrie, gaat verhuizen. De huidige vestiging in Halfweg wordt eind mei ingeruild voor een groter pand. Een mooie stap …

Weber Maschinenbau heeft zich de afgelopen veertig jaar ontwikkeld tot een sterke partner voor de voedingsindustrie met complete lijnen van snijden tot verpakken van gesneden producten. Op 5 en 6 mei …

Unox werkt aan het toekomstbestendig maken van zijn assortiment en daarmee de toekomst van de Hollandse pot. Door het verminderen van dierlijk vlees en toevoegen van meer groente in zijn producten …

Gegarandeerde kwaliteit, hogere prijzen en lagere retourpercentages: CSB Jamboflash van CSB-System helpt hamfabrikanten en vleesverpakkers om varkenshammen volledig automatisch te sorteren op …

Medewerkers van foodzaken en slagerijen kunnen met ingang van het nieuwe schooljaar bij SVO vakopleiding food de mbo 3-opleiding Traiteur volgen. Deze nieuwe opleiding leidt studenten op tot traiteur …

Terwijl de eerste voorbereidingen voor de internationale vakbeurs IFFA (14 tot en met 19 mei 2022) zijn begonnen, werkt de beursorganisatie eveneens aan een nieuw platform dat medio 2021 online moet …

Albert Heijn start met het Beter voor Kip, Natuur & Boer-programma. Albert Heijn wil de productieketen van kippenvlees verder verduurzamen en transparant maken en gaat via het ‘Beter voor& …

De Chateau Viande Group BV, met vestigingen in Soest en Utrecht, neemt per 1 maart 2021 de Heldens Tartaar & Filet in Beuningen over. Met de overname wil Chateau Viande haar afzet binnen de horeca …

Om het dierenwelzijn bij slachterijen verder te verbeteren, heeft de Centrale Organisatie voor de Vleessector (COV) de ‘Code voor dierenwelzijn op de slachterij’ opgesteld. Deze Code …