×

Nieuws

Hoe groter de projecten, des te meer productieruimte er nodig is. Ondanks de onzekere periode waarbij het corona-virus de regie bepaalt, is Marvu foodprocessing equipment in de gelukkige positie het …

Zoekt u een ervaren partner die u een complete lijn oplossing voor vers vlees kan bieden voor wat betreft, conditioneren, portioneren, inleggen, gewichtscontrole én verpakken? De TVI …

Toen de organisatie eind juni 2020 besliste om INTRAFOOD uit te stellen naar februari 2021, had niemand kunnen vermoeden dat het coronavirus ons ook nu nog parten zou spelen. Veel exposanten geven aan …

Vion, leveranciersvereniging StarFarmers, Connecting Agri & Food en PinCAgro introduceren in samenwerking het project Stal Elektra Alert. Slimme sensoren in de meterkast die de varkenshouder …

“Kip, het meest veelzijdige stukje vlees, kip!” Wie kent de slogan niet? In de jaren ’80 voor het eerst gebruikt en nog steeds actueel. De Vereniging van de Nederlandse …

Op donderdag 26 november organiseert SVO vakopleiding food van 19.30 tot 21.00 uur een coronaproof online open avond. "De beste vakmensen uit de foodsector worden opgeleid bij SVO", …

De RBK Group uit Deventer heeft met terugwerkende kracht, per 1 juli 2020, een meerderheidsbelang in Adviesburo Verhoef BV uit Lochem genomen. “Een strategische aanvulling op onze huidige …

De Centrale Organisatie voor de Vleessector (COV) houdt op donderdag 3 december de vierde editie van het Meat Café. Het zal dit keer een online editie zijn. Onderwerp:  ‘Wat is een …

Zes startups hebben zich aangesloten bij de vijfde editie van de ProVeg Incubator, een programma voor ondernemers in de voedselsector. Het is de eerste editie waarin vrouwen in de meerderheid zijn. …

Aanbieders en eindgebruikers van koeltechniek hebben recent de stichting Netwerk Koude- en Klimaattechniek opgericht. De stichting gaat toezien op veiligheid en kwaliteit van koeltechnische systemen. …