×

Nieuws

De nieuwe OBCC-software van Witt maakt het leven van kwaliteitsmanagers in de voedingssector gemakkelijker. Met een moderne interface maakt de Windows-toepassing professioneel databeheer mogelijk; …

HAS Hogeschool organiseert regelmatig cursussen die aansluiten op de belevingswereld en werkomgeving van professionals binnen de vleesindustrie of slagersbranche. Zo start de HAS op 8 februari 2021 …

Albert Heijn heeft zijn assortiment vega(n)producten verdubbeld en voegt zodoende voor het einde van het jaar zeventig eigen merkproducten aan het assortiment toe. Daarmee speelt de supermarktketen in …

Vanwege het schrappen van de vakbeurs, houdt SIAL Paris op donderdag 22 oktober een online alternatief. Alle trends en innovaties op het gebied van voeding zijn te ontdekken tijdens het online event …

Ruys Vloeren en slachterij Westfort zijn in november te zien bij een televisieprogramma van RTL Z. De opnames vonden deze week plaats.   "Het betrof opnames voor een programma van RTL Z, …

Plukon Food Group en Cuparius Capital hebben afgelopen week de overname van CFG Nijkerk definitief afgerond. Naast de goedkeuring van de mededingingsautoriteit in Nederland en Duitsland heeft ook …

De markt voor hoge kwaliteit flexibele kunststof verpakkingen is wereldwijd sterk aan het toenemen. Oerlemans Plastics is sinds 1972 actief in deze markt en wil haar capaciteit als producent en …

Ondernemers helpen hun nationale én internationale impact op weg naar een toekomstbestendig eiwitsysteem te vergroten. Dat is de gedachte achter een gezamenlijk initiatief van de provincies …

Meattech Technologisch Platform houdt op 12 november een seminar over duurzame eiwitten. Interessante gastsprekers als Andrew Beasley (3FBio), Fred Beekmans (Darling Ingredients), Theo Verleun (GOA- …

Wij gebruiken de crisis om te innoveren. Juist nu. Nu is het voor u van belang om uw vleesproducten supersnel, betrouwbaar en smart te verpakken. Zodat ook ú de crisis overleefd. Met onze …