×

Nieuws

Deze week verschijnt een nieuwe uitgave van vaktijdschrift Meat&Co. Deze editie kent twee specials: Hygiëne & Voedselveiligheid én Plantbased, Hybrid & Vegan. De coverstory …

In 2024 zag de Stichting Naleving CAO voor Uitzendkrachten (SNCU) een stijging van 18% in vragen over arbeidsvoorwaarden, naar bijna 10.000 vragen, waarvan meer dan 60% afkomstig van Poolse …

Wat is er nodig om biologische vlees- en vleeswaren structureel op te schalen? Tijdens het symposium op 27 mei ‘Kansen en uitdagingen voor biologische marktontwikkeling’ bracht De Groene …

Roosterz&Co, het merk van Jan Zandbergen “Innovation that matters”, lanceert per direct een nieuwe lijn diepgevroren kipproducten voor de professionele keuken.   Met de …

Heb jij al de juiste kennis in huis om je processen slimmer, flexibeler en toekomstbestendiger te maken? Tijdens Vision, Robotics & Motion, op woensdag 11 en donderdag 12 juni in de Brabanthallen …

De Nederlandse pluimveesector slaat alarm naar aanleiding van het recent gepubliceerde rapport van Wageningen Economic Research over het EU-Mercosur-handelsakkoord. Uit het rapport blijkt dat het …

“Zonder onderbouwde strategie met cijfers, is verduurzamen niet duurzaam.” Met die scherpe boodschap zet Manufy, opgericht door Nout Knabben en Rene van Doren, vandaag een volgende, …

OctoFrost en HiTec Food Systems houden op dinsdag 3 juni om 14.00 uur het webinar 'Grillen, koken en invriezen: verbeter de productkwaliteit en maximaliseer de opbrengst'.  Beide …

CLITRAVI, de Europese koepelorganisatie voor de vleeswarenindustrie, heeft medio mei tijdens haar jaarlijkse Conferentie en Algemene Vergadering in Kopenhagen, Frans Egberts verkozen tot haar nieuwe …

De sfeer op de stands van de meer dan duizend exposanten op IFFA – Technology for Meat and Alternative Proteins, vorige week in Frankfurt, werd gekenmerkt door positivisme, optimisme en een …