×

News

Momenteel biedt MULTIVAC een 6-tal showroommachines te koop aan, zolang de voorraad strekt!  Hiermee komen zij de klant tegemoet die snel een machine geleverd wenst of een kleiner budget te …

IB Food-Machines houdt op donderdag 7 november een MIVEG Demodag in het democentrum op Urk. De verschillende oplossingen voor spiezen worden die dag gepresenteerd, inclusief de gloednieuwe MIVEG 2040 …

De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) voerde deze zomer 155 inspecties uit op het dierenwelzijn tijdens veetransporten. Uit het door de NVWA gepubliceerde rapport blijkt dat bij geen van …

In een beslissing die ingrijpende gevolgen heeft voor de voedseletikettering voor plantaardige producten in heel Europa, heeft het Europees Hof van Justitie onlangs verklaard dat de poging van de …

De Week van Ons Eten is op vrijdag 4 oktober feestelijk geopend door voorzitter Dirk Duijzer op foodcongres Frisian Foodture. Nederland Vleesland organiseerde, als partner van de Week van Ons Eten, …

Vaess Agersol, onderdeel van Vaess, Dutch food engineers, heeft een alginaatgel-productiefaciliteit geopend in Polen. Deze nieuwe faciliteit in Stare Koźle, naar eigen zeggen de grootste …

Tijdens de recente Vakbeurs Foodspecialiteiten 2024 zijn de winnaars van de Slavakto vakwedstrijden bekendgemaakt. Keurslager Catering Erik Pinckaers uit Eijsden werd uitgeroepen tot Algemeen Kampioen …

Meyn Food Processing Technology, wereldleider in pluimveeverwerkingsoplossingen, vierde onlangs haar 65-jarig bestaan. Sinds de oprichting in 1959 loopt Meyn voorop in de industrie. In de voorbije zes …

Van Gelder, leverancier in aardappelen, groenten en fruit, heeft eind september tijdens Gastvrij Rotterdam een plantaardige foie gras geïntroduceerd. Als geheel diervriendelijk en duurzaam …

De groei die Vis- en Vleeshandel G&B in Yerseke de afgelopen jaren heeft doorgemaakt, vormde de aanleiding om het proces van reinigen en wassen van de kratten te automatiseren en optimaliseren. …