×

Nieuws

Gert-Jan Oplaat, voorzitter van de Vereniging van de Nederlandse Pluimveeverwerkende Industrie (Nepluvi), hoopt op korte termijn bekend te maken hoe de nieuwe landelijke campagne eruit gaat zien om de …

De Nederlandse vleessector zou eigenlijk wel op wat meer krediet mogen rekenen. Dat vindt Jos Goebbels, voorzitter van de Centrale Organisatie voor de Vleessector (COV). Tijdens de recente algemene …

Van innovatieve verpakkingsprocessen tot optimalisatie van het productieproces, het is tussen donderdag 7 en woensdag 12 mei allemaal te zien tijdens Interpack 2020 op het beurscomplex van Messe D& …

De Producenten Organisatie Varkenshouderij (POV) is voorstander van een handelsverdrag tussen de Europese Unie en Canada, beter bekend als CETA. De POV laat via een persbericht echter weten dat in …

In Duitsland is het marktaandeel van biologisch vlees vorig jaar met 13,8 procent gestegen tot 31.284 ton. Vion speelt op deze trend in en brengt haar biologische producten op de Duitse markt. Op …

Maar liefst 31 procent van de bedrijven in de maakindustrie loopt volgens haar werknemers achter op het gebied van digitalisering en innovatie. Dit blijkt uit onderzoek van Axians  …

Het is inmiddels een goede traditie binnen het onderwijs: de Food Experience van de HAS Hogeschool in Den Bosch. Op 4 februari vond alweer de twaalfde editie plaats, met meer dan 1.500 bezoekers & …

Uitgeverij GPmedia BV introduceert haar nieuwste vaktijdschrift: SlagersVak. Daarmee borduurt de Nijmeegse uitgeverij voort op het succesvol opnieuw in de markt zetten van vaktijdschrift Meat & Co …

Nestlé gaat intensief samenwerken met Burcon en Merit, twee marktleidende partijen op het gebied van de ontwikkeling en productie van plantaardige eiwitten. Door deze samenwerking wil Nestl& …

De Centrale Organisatie voor de Vleessector (COV) houdt op donderdag 6 februari een (openbare) Algemene Ledenvergadering bij Mereveld in Utrecht. Niet-leden zijn welkom voor het tweede deel, met …