News
Voedselverspilling in supermarkten is afgelopen jaar voor het eerst gestagneerd. Ten opzichte van de eerste meting in 2018 wordt er nog steeds 33% minder verspild, daarmee blijft de retail de sector …
Vee&Logistiek Nederland zet zich continu in voor het verder verbeteren van diertransport. Daarom wordt de Erkenningsregeling voor diertransport, Quality Livestock Transport (QLT), per 1 juli 2025 …
De voedseluitdaging van de toekomst vraagt om slimme, duurzame oplossingen – én om de samenwerking tussen onderwijs, onderzoek en werkveld. Tijdens het jaarlijkse FICA Summer Event …
Duurzaamheid wordt bij Schouten Europe – Specialist in Plantbased Protein met hoofdletters geschreven. Niet alleen vanwege de innovatieve ‘groene’ producten die ontwikkeld worden bij …
Momenteel biedt MULTIVAC een 11-tal showroommachines te koop aan, per direct beschikbaar én zolang de voorraad strekt! Nieuw in dit aanbod zijn ook een tweetal flowpackers.
Hiermee komt …
Steeds meer startups ontwikkelen duurzame wei-eiwitten zonder koe, maar lopen vast als ze willen opschalen. De productielocaties zijn er wél, maar niet toegankelijk voor jonge bedrijven. " …
Hygiëne is een absolute prioriteit binnen de voedingsmiddelensector. De lat ligt hoog. En terecht! BOONS FIS ondersteunt bedrijven hierin met innovatieve en betrouwbare reinigingssystemen. Want …
Aarnink Vleeswaren produceert dagelijks tussen de 650 en 700 verschillende artikelen voor retail, horeca, slagerijen en foodservice. Dit vergt een hoge mate van flexibiliteit in de productie. Daarom …
Van top tot teen, of beter gezegd van de drukknop of draaischakelaar tot de frontring voor aansluiting op het bedieningspaneel ontworpen voor hygiëne: Gebaseerd op dit principe heeft de Schmersal …
Vion heeft kennisgenomen van het afwijzende besluit van de Duitse kartelautoriteit met betrekking tot de voorgenomen verkoop aan Premium Food Group (voorheen Tönnies Group). Vion respecteert de …

