×

Nieuws

A. Ardon Vleeswaren is door de jaren heen uitgegroeid van slagerij tot een veelzijdige worstenmakerij die inmiddels ook vleeswaren en worsten ontwikkeld voor de Aziatische en Surinaamse markt. Om de …

Uw Slager Stan van Heerwaarden is een begrip in Warmenhuizen en Schagen. De jonge slagersondernemer maakt veel worsten en vleeswaren zelf en produceert steeds vaker voor derden. Om de …

Van Uhm BV is vanaf heden officieel dealer van HiTec Food Systems. Daarmee wordt de samenwerking tussen beide bedrijven uitgebreid en omgezet in een formeel partnerschap. “Onze klantenkring en …

De verschuiving naar meer plantaardig en minder dierlijk in de supermarkt komt voorzichtig op gang. Dat blijkt uit de tweede gezamenlijke Eiweet-meting van de supermarkten ALDI, Crisp, DekaMarkt, Dirk …

Tijdens IFFA 2025 in Frankfurt laat RBK Group zien hoe foodbedrijven realtime grip krijgen op hun productie en tegelijkertijd hun operationele kosten flink kunnen reduceren. Het bedrijf uit Deventer …

Bij New Forrest BV wordt gewerkt volgens het mantra veiligheid-voedselveiligheid-continuïteit. Deze drie stappen gelden als blauwdruk voor de kwaliteitsborging bij de productie van fingerfood en …

Vaess zal tijdens IFFA 2025 zes baanbrekende concepten presenteren, gericht op producttextuur, smaak en duurzame voedseloplossingen. Hoogtepunt – op de stand in hal 11.0 – is een …

Een nieuwe uitgave van vaktijdschrift Meat&Co ligt bijna op de deurmat. Deze editie bevat een uitgebreide special over IFFA 2025. De coverstory komt voor rekening van Spako Food Machinery. Ook …

NEPLUVI-voorzitter Gert-Jan Oplaat roept op tot waakzaamheid bij toekomstige handelsbesprekingen tussen de EU en de Verenigde Staten, specifiek met betrekking tot de import van kip. “In de VS …

  De nieuwste flowpackers van MULTIVAC leveren meer precisie, flexibiliteit én mogelijkheid tot nat reinigen. Stuk voor stuk al onderscheidende argumenten, zelfs als je de beschikbare …