News
Vion Food Group heeft de internationale ESG Transparency Award 2025 gewonnen en daarbij de status Excellence én de titel Leading Company behaald van EUPD Research. Vion is daarmee het eerste …
In de uitzending van maandag 24 november liet de Keuringsdienst van Waarde (foto) zien dat supermarktvlees vaak bloedplasma bevat, vermeld als dierlijk eiwit. De kwestie raakt aan een breder …
Simple-Simon B.V. en DNA Services B.V. zijn trots om een nieuwe samenwerking aan te kondigen die de functionaliteit voor hun klanten zal uitbreiden. Binnen diverse sectoren, zoals groothandel, …
De eiwittransitie draait allang niet meer alleen om plantaardige of microbiële eiwitten. "Het gaat om een hele keten: van teelt en verwerking tot productontwikkeling, productie en …
Tijdens het Meat Café Jongerendebat, georganiseerd door de Centrale Organisatie voor de Vleessector (COV), debatteerden jongeren afgelopen week samen met vertegenwoordigers uit bedrijfsleven, …
De OPACKGROUP heeft het OTC Test Centre geopend, een testcentrum waar foodproducenten nieuwe verpakkingen op praktische wijze kunnen testen buiten hun eigen productieomgeving. Het centrum richt zich …
De eiwittransitie is voor veel bedrijven in de voedingsmiddelenindustrie een belangrijk onderwerp. De verschuiving van vooral dierlijk naar meer plantaardig en alternatieve eiwitten is volgens …
MULTIVAC biedt momenteel een 15-tal showroommachines te koop aan, per direct beschikbaar én zolang de voorraad strekt! Opvallend in dit aanbod zijn een compacte TVI vleesportioneermachine …
Na het besluit van de Duitse kartelautoriteit om de voorgenomen verkoop van de Vion-locaties aan Premium Food Group te blokkeren, hebben Vion en PFG de afgelopen dagen overlegd hoe andere partijen de …
One Frio, een nieuwe speler op de Europese koelopslagmarkt, kondigt vandaag zijn officiële lancering aan. Dankzij de recente overname van meerdere gevestigde koelopslagbedrijven, waaronder …

