×

News

Wilt u weten hoe u binnen de steeds strengere wet- en regelgeving uw productieproces kunt optimaliseren en tegelijkertijd kosten kunt besparen? Ontdek de twee Live Webinars van Mettler Toledo die u …

Schouten Europe introduceert deze maand een nieuwe plantaardige worst. De worst bevat een innovatieve vervanger voor dierlijk vet waardoor de worst volgens de producent 'unieke sappigheid biedt& …

DCA Market Intelligence heeft een nieuw internationaal intelligence platform gelanceerd voor varkensvlees, rundvlees en pluimveevlees. Het platform biedt onafhankelijke benchmarkprijzen, handelsdata …

Nourish Ingredients, leider in speciale vetten en precisie fermentatie, kondigt zijn wereldwijde commerciële hub in Leiden aan. Dankzij deze strategische uitbreiding kan het bedrijf het solide …

Vion Food Group, een internationale producent van voedingsmiddelen, presenteert dit jaar op de Anuga-beurs (4 tot en met 8 oktober in Keulen) nieuwe innovaties die inspelen op consumententrends en het …

De toekomst van de Nederlandse veehouderij en voedselketen vraagt om innovatie in plaats van krimp. Dat benadrukt chemisch ingenieur, ondernemer en agrofoodkenner Wouter de Heij in een nieuw …

Of het nu gaat om kant-en-klaarmaaltijden of delicatessen, MULTIVAC biedt als toonaangevende partner automatiserings- en systeemoplossingen voor de voedingsmiddelenindustrie. Deze expertise is van 23 …

Storteboom Food Group in Nijkerk produceert dagelijks 325 ton pluimveevlees voor kipproducten die hun weg vinden naar grote retailers in Nederland en diverse business-to-businesspartners (B2B) in …

Deze week verschijnt een nieuwe uitgave van vaktijdschrift Meat&Co. Deze editie, die deels in het teken staat van slicing en industriële snijmachines, bevat een coverstory over IVS Industrial …

De vraag naar voedingsmiddelen en vooral van duurdere producten trekt aan in 2025 dankzij de verbeterde koopkracht in Nederland en Europese afzetmarkten. "De groei is opmerkelijk omdat er …