×

Nieuws

Vion heeft bekend gemaakt de productielocatie van varkens en runderen in het Duitse Altenburg verder te specialiseren voor rundvee. De vestiging in de Duitse deelstaat Thüringen zal in het eerste …

De DCA Beursprijs varkens heeft afgelopen vrijdag (15 november) een all-time high bereikt. Met een notering van € 1,84 is een nieuw record gezet. Hiermee is de prijs inclusief btw door de …

Aptean, een wereldwijde leverancier van softwareoplossingen, heeft het Nederlandse Schouw Informatisering, een full-service ERP leverancier voor voedingsmiddelenbedrijven, overgenomen. De acquisitie …

Vion kondigt vandaag de benoeming aan van Philippe Thomas als Chief Operating Officer (COO) Business Unit Retail. Hij leidt de nieuwe Business Unit 'Retail' en wordt lid van het executive …

Ik hoef niet te zeggen van wie de gevleugelde woorden ‘elk nadeel heeft zijn voordeel’ afkomstig is. Deze onnavolgbare logica is de overtreffende trap van disruptie, nu de besmettelijke …

Het ‘vlees van het rood ras van West-Vlaanderen’ heeft sinds 4 november 2019 een Europese erkenning als ‘Beschermde Oorsprongsbenaming’ (BOB) op zak. Na de ‘Vlaams- …

Kipster brengt samen met Lidl Nederland gehaktballen op de markt die zijn gemaakt van legkippen en hun broertjes, de zogenaamde leghaantjes. Deze gehaktballen zijn vanaf 31 oktober verkrijgbaar in …

CEO Ronald Lotgerink van Vion heeft eerder dit jaar aangekondigd vleesvervangers te gaan introduceren als onderdeel van de bedrijfsstrategie om voedselketens te bouwen die aansluiten bij de marktvraag …

Per 1 september is Jacques de Lange als Meat-technologist/Consultant in dienst getreden bij Crest*Cool Concepts, onderdeel van de RBK Group. De Lange (foto) heeft na zijn SVO-opleiding, de …

Op het gebied van slicing en snijden biedt het Italiaanse kwaliteitsmerk Grasselli, één van de merken die binnen de Benelux exclusief worden geleverd door INFOOD Industrial Food …