Nieuws
Jasca Food Technology verstaat alweer 25 jaar de kunst van het vernevelen. Toen Paul Grimberg ‘verneveling’ introduceerde in de bakkerij- en vleessector viel hoon de eigenaar van Jasca ten …
De nieuwste case packer van Lan Handling Technologies heeft een nog compactere footprint gekregen. Naast de hoge capaciteit (tot 160 trays per minuut) en de nauwkeurige productplaatsing door de 6- …
PLNT, het merk van 100% plantaardige vlees- en visopvolgers, introduceert drie nieuwe producten: Kip Nuggets, Kip Tenders en Zalmfilet. Het merk speelt daarmee in op de belangrijkste trend in de …
QING, Stäubli Robotics en Robovision zijn voorlopers als het gaat om innovatie en technische ontwikkelingen in de foodsector. De drie bedrijven zijn het met elkaar eens: automatiseren moet voor …
Vee&Logistiek Nederland is uiterst onaangenaam verrast door een nieuwsreportage van RTL van 7 december 2022, waarin beelden worden getoond van dieronvriendelijk handelen tijdens het verladen van …
Consumenten kiezen vaker voor plantaardige alternatieven, zoals vleesvervangers. Fidesse®, een nieuw innovatief en functioneel ingrediënt voor vleesvervangers zorgt voor precies de juiste …
Deze week ligt de laatste uitgave van vaktijdschrift Meat & Co van dit kalenderjaar op de deurmat. De coverstory komt deze keer voor rekening van Jasca Food Technology, dat al bijna 25 jaar de …
De Oerlemans Packaging Group gaat onder een nieuwe naam verder met de verduurzaming van de verpakkingseconomie. Tijdens het congres ‘Verduurzamen doen we Samen’ lanceerde de groep van …
Ishida lanceert een hoogwaardig x-ray-inspectiesysteem met nieuwe sensor- en beeldverwerkingstechnologie. De Ishida IX-PD kan met grote nauwkeurigheid zeer kleine vervuilende stoffen en objecten met …
Anuga, de internationale vakbeurs voor eten en drinken, vindt van 7 tot en met 11 oktober 2023 plaats in Keulen. Met een zeer positief aantal aanmeldingen kan Anuga, dat werkt volgens het ‘tien …