×

News

Wilt u handige tips en meer informatie over het optimaliseren van uw productieprocessen en het voldoen aan compliance-eisen? Volg dan één van de gratis live webinars van Mettler-Toledo B …

Eerder deze week verscheen een artikel in De Correspondent over het fenomeen ‘rewilding’. Het artikel beschrijft hoe activisten in een ondergronds netwerk van fanatieke rewilders dieren …

Traditiegetrouw presenteerden tientallen studenten tijdens de HAS Food Experience verschillende innovatieve concepten op het gebied van voedsel en verpakkingen. Onder de begin februari met een …

De Vegetariërsbond voorziet voor 2025 zeven belangrijke trends op het gebied van vegetarische en veganistische voeding. De Vegetariërsbond beheert voor Nederland het V-Label. Trend 1: …

Nederland loopt achter op schema op de overheidsdoelstelling om in 2030 een gelijkwaardige consumptieverdeling van 50 procent dierlijke en 50 procent plantaardige eiwitten te bereiken. “De …

LTO Nederland, Producentenorganisatie Varkenshouderij (POV) en Vee&Logistiek lanceren het meldpunt www.agro-intimidatie-meldpunt.nl. Hier kunnen aangesloten leden intimidaties, bedreigingen en …

Imbema heeft met ingang van dit jaar de exclusieve vertegenwoordiging in de Benelux van het hele gamma Ehrle professionele hogedrukreinigers verkregen. Het Duitse merk is een mondiale speler op het …

Wagyu is van oudsher het meest exclusieve vlees. Tot nu! Want er is een nieuw merk, dat de perfecte balans is tussen betaalbare luxe en hoogwaardige kwaliteit: EKO Wagyu X. Dit premium merk heeft de …

Slagerij Markus verpakt ambachtelijke producten efficiënt met de compacte T 255 traysealer van MULTIVAC. Met deze draaitafel traysealer kunnen vleesspecialiteiten, kant-en-klaarmaaltijden en …

Verstegen heeft een belangrijke stap gezet in het verminderen van de CO2-uitstoot door een gewichtsreductie op de iconische glazen strooier met de rode dop door te voeren. Vanaf januari 2025 wordt de …